ZIMA PREMIJERNIH FILMOVA NALAZI SE NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA

CineStar TV Premiere kanali predstavljaju nove filmove i serije koje će se premijerno prikazati na filmskim kanalima tokom ove zime. Od blokbastera do kritički hvaljenih i vizuelno impresivnih naslova, ove zime jedino što će biti teško jeste pohvatati sve datume.

 

Povratak Helboja

 

Dejvid Harbor je u poslednje vreme svuda i to nam uopšte ne smeta, a i te kako smo se poradovali kada smo čuli da će upravo on preuzeti glavnu ulogu Helboja u istoimenom filmu. Ako slučajno neko nije upoznat s Helbojem, priča ide ovako: Helboj je dobroćudan poludemon koji je prizvan na Zemlju iz pakla od strane nacističkih okultista. Otkriven od strane Amerikanaca, Helboj dobija novi dom i postaje ironična crvena gromada puna dobrote (manje-više). U nastavku iz 2019. godine, Helboj se nalazi između prošlosti i sadašnjosti, nastojeći da spreči atentat na sebe. TV premijera je zakazana za februar na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

S druge strane, miljenica regionalne publike, Dženifer Lopez, na male ekrane vraća se u romantičnoj komediji „Drugi čin“ (Second Act) koja nas uči da je ulična pamet ponekad korisnija od bilo koje diplome. Radnja filma prati Maju, prodavačicu, koja već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivano unapređenje daju nekom drugom, uz pomoć falsifikovane biografije i najbolje prijateljice Džoun dobije kancelarijski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno da poradi na svom stilu.

 

Kijanu Rivs i Vinona Rajder glume Frenka i Lindzi, goste koji su pozvani na venčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugom. Kako će se sve završiti – velikom ljubavlju ili velikom svađom? Ako ste se zaželeli mizantropije i Kijanua u malo mirnijem okruženju, svakako preporučujemo film „Kako uhvatiti neženju“ (Destination Wedding). TV premijera je zakazana za decembar na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Film „Tajna svetionika“ (Keepers) premijerno će biti prikazan na CineStar TV Premiere 1, a zasniva se na istinitoj priči o neobjašnjenoj lokalnoj legendi poznatoj kao misterija Flananskog ostrva. Reč je o jednoj od najvećih misterija u škotskoj istoriji, koju stručnjaci do danas nisu potpuno uspeli da razreše. Trojica svetioničara nestala su bez traga, ostavivši sve svoje stvari za sobom. Ni dan danas nisu pronađeni. Glavnu ulogu tumači Džerard Batler. TV premijera je zakazana u decembru na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Uzbudljive i kritički hvaljene serije

 

Dvojnik (Counterpart) osvojio je srca kritike i publike već prvom epizodom, te se našao među probranim serijama koje su na „Roten tomejtouzu“ dobile čistih 100%. Serija nam predstavlja svakodnevicu smeštenu u Berlin, ali ubrzo saznajemo da ispod grada postoji tajni ulaz u paralelnu stvarnost, u kojoj svako od nas ima svoje dvojnike. Glavnu ulogu nosi Dž. K. Simons koji je impozantnom glumom savršeno interpretirao svog lika i njegovog dvojnika iz paralelnog sveta. Genijalnost njegove glume vidljiva je i u praćenju same serije – tačno znate kada ste u paralelnom Berlinu i kada se vratite u originalni Berlin. Prva i druga sezona „Dvojnika“ prikazuju se premijerno na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Ljubitelji predivne fotografije i prirode u serijama sigurno će napasati oči gledajući seriju „Fortitjud. Grad Fortitjud se diči svojom statistikom – smatra se najmirnijim gradom na svetu, bez ikakvog kriminala, a kamoli ubistva. Međutim, istaknuti član zajednice pronađen je mrtav u svom domu, izvađene utrobe. Zadatak gradskog šerifa je da prvi put u životu otkrije ko je ubica u toj mirnoj zajednici. Ova serija je zaradila pohvale kritike zbog probrane glumačke postave (Christoper Ecclestone, Stanley Tucci, Dennis Quaid, Michael Gambon, Robert Sheehan…), odličnog je ritma i zastrašujuće prirode koja je dodatan mističan element. Sve tri sezone „Fortitjuda“ očekuju vas od januara na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

 „Metalna zvezda“ (Tin Star) je uzbudljiva drama koja se bavi britanskim detektivom i lečenim alkoholičarom (Tim Roth) koji odluči da se sa svojom porodicom preseli u Kanadu, u idilično mesto Litl Big Ber. Tamo postaje novi šef policije i tu počinje borba protiv talasa organizovanog kriminala. Osim što se bori s novim nevoljama, uskoro ga sustiže i mračna prošlost koja ga povlači nazad na dno. Prvu i drugu sezonu „Metalne zvezde“ moći ćete da pratite od januara, odnosno februara, na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Nipošto manje uzbudljivi filmski hitovi

 

Prvi deo serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, „After“ (After), snimljen je prema bestseleru spisateljice Ane Tod. Roman je proglašen novom globalnom senzacijom i upoređen je sa „Sumrak sagom“ i erotsko-romantičnom trilogijom „Pedest nijansi sive“. Ana Tod je postala prava internet senzacija, ali i književni fenomen jer je knjigu „After“ napisala isključivo prema sugestijama obožavalaca na društvenoj mreži „Votpad“. TV premijera je zakazana za februar na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Za ljubitelje animiranih filmova CineStar TV Premiere kanali pripremili su dva filma – „Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“ (Missing Link) i „Korgi: Kraljevski pas velikog srca“ (The Queen’s Corgi), sinhronizovane naslove koji će oduševiti sve uzraste, a biće prikazani početkom 2020. godine na CineStar TV Premiere 1 i 2 kanalima.

 

Šećer za kraj – Kijanu Rivsa ćemo gledati i u filmu „Replike“ (Replicas) koji je Rivsov povratak u naučno-fantastične vode. Film preispituje moralnost povratka mrtvih u život, bavi se problemom suočavanja s modernom tehnologijom i kloniranja porodice u podrumu. „Replike“ dolaze na CineStar TV Premiere 1 kanal u januaru.

 

Potpuni raspored prikazivanja pronađite na linku: https://cinestartvchannels.rs/raspored/