CineStar TV Channels je grupa specijalizovanih IPTV/kablovskih/DTH filmskih kanala.

 

Prvi kanal, CineStar TV 1, pokrenut je 2009. godine i on je, od osnivanja pa do danas, najgledaniji filmski kablovski kanal u osnovnoj ponudi operatera. CineStar TV 1 kanal je zamišljen kao zabava za celu porodicu koja može da uživa u gledanju svih vrsta filmskog i serijskog sadržaja.

 

Godine 2011. pokrenut je jednako popularan, adrenalinski CineStar TV Action & Thriller filmski kanal. Oba kanala emituju filmski program u 16:9 formatu, do 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Na CineStar TV 1 i CineStar TV Action & Thriller-u prikazuju se i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui s glumcima i poznatim rediteljima, filmske vesti i još mnogo više…

 

Porodica CineStar TV Channels 2013. godine je proširena premium filmskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2. CineStar TV Premiere su filmski kanali koji svoj program emituju u tehnologiji visoke rezolucije, HD formatu slike sa 5.1 Audio Surround zvukom do 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. CineStar TV Premiere kanali pružaju širok izbor i donose kinematografske, televizijske, dokumentarne, crtane i druge filmove i serije, kao i odabrane vrhunske i najpopularnije kataloške filmske i holivudske hitove. Svi premijerni naslovi koji su imali svetsku bioskopsku realizaciju prikazuju se s kašnjenjem od svega 12 do 16 meseci od početka prikazivanja u bioskopima. CineStar TV Premiere filmski kanali pružaju odabir najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, holivudske hitove, najbolje filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i zanimljive dokumentarce.

 

U avgustu 2016. godine CineStar TV Channels ponudi filmskih kanala pridružio se i neverovatno dobar filmski kanal CineStar TV Fantasy. CineStar TV Fantasy je jedinstveni filmski kanal u regiji koji objedinjuje žanrove poput misterije, fantazije, horora, naučne fantastike, avanture, filmove o superherojima i najstrašnijim stvorenjima, kao i filmove katastrofe i animirane filmove.

 

Jun 2018. godine donosi mnogo više smeha i zabave pokretanjem novog porodičnog kanala CineStar TV Comedy & Family. CineStar TV Comedy & Family kanal oduševljava bogatom i raznovrsnom ponudom zabavnih filmova za celu porodicu, a skrojen je po meri ljubitelja romantičnih i porodičnih komedija, humorističkih, kultnih i nezaboravnih serija i sitkoma.

 

U februaru 2020. za gledaoce željne još više filmova predstavljen je kanal CineStar TV 2 u HD rezoluciji. CineStar TV 2 HD je filmski kanal za sve generacije, namenjen izbirljivoj filmskoj publici i prilagođen porodičnoj atmosferi. Upravo na ovom kanalu moći ćete da pronađete najbolji sadržaj na jednom mestu, jer CineStar TV 2 HD emitovaće samo odabrane blokbastere, nominovane i nagrađivane filmove, večne klasike i odabrane serijale i sitkome.

 

CineStar TV Channels su dostupni kod vodećih cable/IPTV/DTH platformi u svim zemljama regije, uključujući Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju.

 

Kako bi svojim gledaocima pružili najbolje iskustvo gledanja televizije, CineStar TV Channels kontinuirano  rade na proširenju dostupnosti svih kanala kod operatera u celoj regiji.