CineStar TV Channels je prva domaća grupa specijalizovanih IPTV kablovskih filmskih kanala.

 

U junu 2009. pokrenut je prvi domaći filmski kanal CineStar TV, koji pruža odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, najbolje holivudske hitove, najbolje filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije sa atraktivnim materijalima sa snimanja najnovijih filmskih hitova, intervjue s glumcima i poznatim rediteljima, kao i filmske vesti.

Potaknuti izuzetnim uspehom CineStar TV-a, u januaru 2011. pokrenut je još jedan filmski kanal – CineStar TV Action&Thriller. CineStar TV Action&Thriller je filmski kanal koji pruža odabir najboljih filmskih sadržaja, najbolje holivudske hitove, najbolje filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije u akcionom i triler žanru. CineStar TV Action&Thriller filmski kanal na kome se prikazuju vrhunski filmovi sa vrhunskim glumcima u dobrim akcionim i triler pričama.

U 2013. godini još jedna usluga u širokoj lepezi proizvoda postaje pristupačna krajnjim korisnicima – CineStar TV Premiere kanali. CineStar TV Premiere kanali prikazuju novije bioskopske hit filmove, filmske klasike, nezaboravne kultne filmove, filmove nagrađivane na festivalima, filmove s vrhunskim glumačkim zvezdama koji nisu bili u bioskopskoj distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova holivudskih studija, odlične serije i odabrane filmove dokumentarnog žanra i to s odmakom od 12 do 16 meseci od prikazivanja u bioskopima. Kanali su emitovani u High Definition 1080p, kao i originalnim jezikom i lokaliziranim titlovima.

 

U avgustu 2016. godine CineStar TV Channels ponudi filmskih kanala pridružio se i zastrašujuće dobar filmski kanal CineStar TV Fantasy. CineStar TV Fantasy je jedinstveni filmski kanal u regiji koji obedinjuje žanrove poput misterije, fantazije, filmova strave i užasa, SF, avanture, filmove o superherojima i najstrašnijim stvorenjima, te filmove katastrofe i crtaći.

 

Kako bi svojim gledateljima pružili najbolje iskustvo gledanja televizije, kontinuirano radimo na proširenju dostupnosti svih naših kanala kod operatora u cijeloj regiji, sa željom da naše visokokvalitetne filmske kanale gledaju svi koji to žele. Ipak, prije svega, mi obožavamo film!