CineStar TV Channels je grupa specijalizovanih IPTV/kablovskih/DTH filmskih kanala.

 

Prvi kanal, CineStar TV, pokrenut je 2009. godine i on je, od osnivanja pa do danas, najgledaniji filmski kablovski kanal u osnovnoj ponudi operatera. CineStar TV kanal je zamišljen kao zabava za celu porodicu koja može da uživa u gledanju svih vrsta filmskog i serijskog sadržaja.

 

Godine 2011. pokrenut je jednako popularan, adrenalinski CineStar TV Action&Thriller filmski kanal. Oba kanala emituju filmski program u 16:9 formatu, 24 sata dnevno. Na CineStar TV-u i CineStar TV Action&Thriller-u prikazuju se i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui s glumcima i poznatim rediteljima, filmske vesti i još mnogo više…

 

Porodica CineStar TV Channels 2013. godine je proširena premium filmskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2. CineStar TV Premiere su filmski kanali koji svoj program emituju u tehnologiji visoke rezolucije, HD formatu slike sa audio 5.1 surround zvukom. Uz emitovanje programa 24 sata dnevno, CineStar TV Premiere kanali godišnje donose više od 200 filmova, među kojima je više od 100 premijernih filmova, i preko 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova i popularnih serija. Svi premijerni naslovi koji su imali svetsku bioskopsku realizaciju prikazuju se s kašnjenjem od svega 12 do 16 meseci od početka prikazivanja u bioskopima. CineStar TV Premiere filmski kanali pružaju odabir najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, holivudske hitove, najbolje filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i zanimljive dokumentarce.

 

U avgustu 2016. godine CineStar TV Channels ponudi filmskih kanala pridružio se i neverovatno dobar filmski kanal CineStar TV Fantasy. CineStar TV Fantasy je jedinstveni filmski kanal u regiji koji objedinjuje žanrove poput misterije, fantazije, horora, naučne fantastike, avanture, filmove o superherojima i najstrašnijim stvorenjima, kao i filmove katastrofe i animirane filmove.

 

Jun 2018. godine donosi mnogo više smeha i zabave pokretanjem novog porodičnog kanala CineStar TV Comedy&Family. CineStar TV Comedy&Family kanal oduševljava bogatom i raznovrsnom ponudom zabavnih filmova za celu porodicu, a skrojen je po meri ljubitelja romantičnih i porodičnih komedija, humorističkih, kultnih i nezaboravnih serija i sitkoma.

 

CineStar TV Channels su dostupni kod vodećih cable/IPTV/DTH platformi u svim zemljama regije, uključujući Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju.

 

Kako bi svojim gledaocima pružili najbolje iskustvo gledanja televizije, CineStar TV Channels kontinuirano  rade na proširenju dostupnosti svih kanala kod operatera u celoj regiji.