ŠTA JE CINESTAR PREMIERE PLUS?

CineStar Premiere Plus je pretplatna video-on-demand (SVOD) usluga koja pretplatnicima omogućava izbor između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, najbolje holivudske hitove, najbolje filmske naslove evropske filmografije, odabrane animirane sinhronizovane filmove, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije.

NAJKVALITETNIJA PONUDA FILMSKOG SADRŽAJA U REGIJI

Korisnici CineStar Premiere Plus SVOD usluge ne zavise o redovnom TV rasporedu, te sami biraju sadržaj koji žele gledati, kada ga žele gledati i koliko puta u 24 sata kroz celu sedmicu. Filmovi su grupirani prema žanru kako bi pretplatnici s lakoćom pronašli sadržaj koji žele gledati.

 

Među filmovima na CineStar Premiere Plus SVOD usluzi nalaze se nagrađivani filmovi, te oni nominovani za prestižne nagrade Oskar i Golden Globe. Ponuda filmskih, animiranih i serijskih sadržaja se ažurira redovno, na mesečnoj bazi – dodaju se najnoviji naslovi, a oni s najmanjim brojem najmova uklanjaju se iz ponude. Korisnici SVOD usluge imaju neograničen pristup bogatom katalogu filmova u balansiranom odnosu TV i bioskopskih naslova.

URONITE U SVET BESKRAJNE ZABAVE

Puno truda ulažemo kako bismo svojim gledaocima omogućili premijerni filmski sadržaj. Detaljni TV raspored i pametno osmišljene reprize, omogućuju našim pretplatnicima da nikada ne propuste svoj omiljeni sadržaj.

 

Premijerni filmovi su dostupni nakon emitovanja u bioskopu, i to 12 do 16 meseci nakon prvog prikazivanja. Filmovi se prikazuju bez oglasa i prekida, dostupni su u HD i SD rezoluciji, i uz 100% lokalizovane titlove i postojeće STOP/PLAY/FORWARD/REWIND opcije, CineStar Premiere Plus SVOD predstavlja savršeni spoj kvalitetnog sadržaja i usluge.

 

CineStar Premiere Plus SVOD usluga u potpunom je skladu sa CineStar TV Premiere kanalima. Tako na primjer, TV premijera trećeg nastavka svetski popularne filmske franšize emituje se na CineStar TV Premiere 1 kanalu, dok su prva dva nastavka dostupna u ponudi SVOD-a.

 

Potražite kod svog operatera CineStar Premiere Plus SVOD uslugu i kreirajte program na osnovu svojih želja u skladu sa svojim životnim stilom!