CineStar Channels pružaju svojim gledaocima najbolje iskustvo gledanja televizije, zahvaljujući emitovanju premijernih naslova te vrhunskog filmskog i serijskog sadržaja prilagođenog za sve uzraste.

 

CineStar Channels je grupa specijalizovanih IPTV kablovskih filmskih kanala, koja obuhvata sedam filmskih kanala. Premium filmski kanali, CineStar Premiere 1 i CineStar Premiere 2, gledaocima omogućuju gledanje premijernih filmskih sadržaja u visokoj razlučivosti (HD) s odmakom od svega 12 do 16 meseci od prikazivanja u bioskopima.

 

Osim premium filmskih kanala, CineStar Channels porodicu sačinjavaju CineStar 1 i CineStar 2, kanali koji donose zabavu za celu porodicu i sve generacije gledaoca, zatim CineStar Action&Thriller koji emituje filmove adrenalinske akcije, jedinstveni CineStar Fantasy filmski kanal posebno osmišljen za ljubitelje misterija, naučne fantastike i super heroja sa zastrašujućim pričama u filmovima strave i užasa, te CineStar Comedy&Family obiteljski kanal koji donosi puno više smeha i zabave na male ekrane.

 

CineStar Channels pružaju raznolike usluge oglašavanja na svim svojim kanalima u brojnim zanimljivim formatima, počev od standardnog oglašavanja u reklamnim blokovima, sponzorstva filmova do specijalnih formata oglašavanja poput blokbampera, pop-apova i brojnih drugih formata.

 

Zakup i prodaju oglasnog prostora na CineStar kanalima vrši medijska agencija Vox komunikacije d.o.o. Više informacija o agenciji „Vox“, kao i detalje o uslugama oglašavanja možete pronaći na web stranici Vox komunikacija.

Ostali oblici oglašavanja

Blokbamper

Sponzorstvo ciklusa/hita nedelje

Sponzorstvo filma (uz dnevnu najavu)

Animirani logo

Specijalni logo

Pop-ap I

Pop-ap II

Reklame

Reklama pre filma

Reklama tokom trajanja filma

preuzmite Cenovnik oglašavanja CineStar TV Channels