KO KAŽE DA NEMA NIŠTA NA TELEVIZIJI?

CineStar TV Channels emituju najbolje filmove i TV serije, holivudske bioskopske hitove, dečije animirane filmove, najgledanije evropske i regionalne filmove. Na svojim kanalima, CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy, CineStar TV Comedy&family i CineStar TV Premiere 1 i 2, gledaocima omogućujemo najzabavnije i najbolje iskustvo – gledanje televizije ravno u njihovim domovima.

NAJGLEDANIJI FILMSKI KANAL

CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family su specijalizirani IPTV/kablovski filmski kanali.

 

CineStar TV 1 i CineStar TV 2 filmski kanali nalaze se u osnovnoj ponudi operatera, te godišnje donosi više od 350 filmova. CineStar TV je najgledaniji filmski kanal koji svojom kvalitetom filmskog sadržaja potvrđuje vodeću poziciju na tržištu iz meseca u mesec!

 

CineStar TV Action&Thriller godišnje donosi više od 300, dok CineStar TV Fantasy emitira više od 250 filmskih naslova godišnje.

 

CineStar TV Comedy&Family je filmski kanal skrojen po meri ljubitelja romantičnih i porodičnih komedija, humorističkih, kultnih i nezaboravnih serija i sitkoma.

 

CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, Cinestar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family se emituju 24 sata dnevno sa srpskim i makedonskim titlovima i sinhronizovanim animiranim naslovima za najmlađe filmofile.

ZAVIRITE U FILMSKI SVET IZA KAMERE FILMA

Na filmskim kanalima CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family prikazuju se i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui s glumcima i poznatim redateljima, filmske vesti i još mnogo više…

PREMIUM TRETMAN

Doživite potpuni komfor i neometani premium doživljaj uz CineStar TV Premiere kanale. Na televizijskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 uživajte u premijernim naslovima koji su imali svetsku bioskopsku realizaciju, a prikazuju se na premijernim kanalima sa odmakom od svega 12 do 16 meseci od početka prikazivanja u bioskopima! CineStar TV Premiere filmski kanali gledaocima omogućuju praćenje omiljenih filmskih i serijskih sadržaja 24 sata dnevno sa srpskim i makedonskim titlovima i to bez reklama.

 

CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD su filmski kanali iz familije CineStar TV Channels koji prikazuju identičan program kao i CineStar TV Premiere 1, odnosno CineStar TV Premiere 2, ali u visokoj razlučivosti (HD).

FILMSKI KANALI O KOJIMA SVI PRIČAJU

CineStar TV Channels su prilagođeni gledaocima, te omogućuju gledaocu da uz pregledan raspored i promišljene reprize nikada ne propuste omiljeni sadržaj. Kako bismo obuhvatili sve generacije gledaoca, kreirali smo programe za svačiji ukus. Bez obzira volite li romantične komedije, ljubavne drame, naučnu fantastiku  ili ste ipak više za akcione trilere, sigurni smo da možete pronaći svoj omiljeni CineStar TV Channels program na sledećem popisu:

 

  • CineStar TV 1 filmski kanal je porodični kanal, za sve generacije, skrojen po meri ljubitelja filmova.
  • CineStar TV 2 filmski je kanal koji predstavlja samo odabrane filmove i serije za one koji žele još više.
  • CineStar TV Action&Thriller je eksplozivan i neustrašiv filmski kanal skrojen po meri ljubitelja akcije i inteligentne zabave.
  • Zastrašujuće dobar filmski kanal CineStar TV Fantasy je jedinstven na tržištu, a objedinjuje žanrove misterije, fantazije, avanture; prikazuje filmove katastrofe, strave i užasa, filmove sa superherojima i stvorenjima od kojih se ledi krv u žilama, znanstveno fantastične filmove te odabrane animirane naslove.
  • CineStar TV Comedy & Family kanal oduševiće vas bogatom i raznovrsnom ponudom zabavnih filmova za celu porodicu.
  • Za beskompromisne filmofile tu su CineStar TV Premiere kanali koji omogućuju premium doživljaj gledanja televizije. CineStar TV Premiere kanali dostupni su i u visokoj razlučivosti (HD).

KAKO NAS GLEDATI?

CineStar TV Channels su dostupni korisnicima kablovskih, IPTV i satelitskih platformi u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Kosovu. CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanali nalaze se u dodatnim paketima operatera, te u samostalnoj prodaji operatera. Kako bi saznali pakete i opcije samostalne prodaje koje nude operateri, kontaktirajte svog operatera, dok popis operatera koji u svojoj ponudi imaju CineStar TV Premiere filmske kanale možete vidjeti ovde. Ukoliko nam želite postaviti pitanje, kliknite ovde. Odgovorit ćemo na Vaš upit u najkraćem mogućem roku. Odaberite svog operatora i paket koji vam najviše odgovara. Pokrenite svoj ultimativni svet filmske zabave!