PROLEĆE PREMIJERNIH FILMOVA NALAZI SE NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA

CineStar TV Premiere kanali predstavljaju nove filmove i serije koje će se premijerno prikazati na filmskim kanalima tokom ovog proleća. Od blokbastera do kritički hvaljenih i vizuelno impresivnih naslova, ovog proleća jedino što preostaje je da ostanete kod kuće i gledate najbolje od filmova.

 

 

Uzbudljiva serija „Patrik Melrouz“

Benedikt Kamberbač glumi u drami od pet nastavaka „Patrik Melrouz, snimljenoj prema obožavanim romanima Edvarda Sent Obina. Prilagodbu je napravio Dejvid Nikols (roman i film „Jedan dan“) i u svakoj epizodi prikazuje jedno poglavlje iz života problematičnog Melrouza, od njegovog detinjstva u kojem je iskusio nasilje do njegove odrasle dobi i zavisnosti od droga. Prava istina o britanskoj višoj klasi nadomak je otkrivanju od marta na CineStar TV Premiere kanalima.

 

 

 

Povratak Džona Vika

On je opasan, on je neponovljiv, on je Kijanu Rivs. CineStar TV Premiere kanali predstavljaju novi nastavak akcione franšize Džon Vik 3: Parabelum. Legendarni Kijanu se vraća u još spektakularnijem nastavku prepunom adrenalina i borbe protiv vojske profesionalnih ubica koji pokušavaju da ga zaustave pre nego što pobegne iz Njujorka. Nemojte misliti da možete da živite van pravila! Ne propustite opasno dobru akciju uz Kijanua Rivsa i Hale Beri u blokbasteru meseca marta.

 

 

 

Komedije vs Akcije

Sa ovom netipičnom romantičnom komedijom osetite nešto drugačije i spojte nespojivo. Kada popularnu i ambicioznu političarku Šarlot (Charlize Theron) očara njen smušeni saradnik (Seth Rogen), stvari izmaknu kontroli. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, njihova vruća avantura mogla bi da naškodi njenoj političkoj karijeri. Romansa u svetu politike… Zvuči zanimljivo? Ako je odgovor „da“, od aprila gledajte ovaj fantastičan duo u filmu „Zavedi me ako možeš (Long Shot).

 

 

 

Vizionarski reditelj filmova „Peti element“, „Valerijan i carstvo hiljadu planeta“ – Lik Beson, donosi još jedno remek delo – „Anna. Glavna junakinja je Saša Las, ruski supermodel ispod čije se lepote skriva njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najefikasnijih ubica. Prepoznavanje Besonove rediteljske palice dokazuje kadar Saše pod tušem i kadar Žana Renoa u gotovo istim okolnostima u filmu „Leon profesionalac“. Od ostalih istaknutih likova u špijunskom trileru vredno je spomenuti i Helen Miren, Luka Evansa i Kilijana Marfija koji upotpunjuju fantastičnu glumačku postavu.

 

 

 

Nakon adrenalinskih akcija u aprilu, vreme je za opuštanje uz dobru komediju. Proleće je pravo vreme za ljubav i lude avanture. U ovom slučaju, naglasak je više na avanturama jer Aleks (Kad Merad) kreće u lov na novu milionerku. On je stari žigolo – „Originalni francuski žigolo“ (How to Be a French Lover) i spreman je da vas nasmeje do suza.

 

 

 

Za kraj sledi nepredvidljiv film „Sredina leta“ (Midsommar) nakon kojeg ništa više neće biti isto. Ono što počinje kao bezbrižan letnji odmor u zemlji večne sunčeve svetlosti, doživljava zlokoban zaokret kada stanovnici ostrva pozivaju svoje goste da učestvuju u svečanostima koje čine taj pastirski raj sve više strašnim i uznemirujućim. Naizgled idilična lokacija i divan početak leta pretvoriće se u horor koji će im prirediti pripadnici paganskog kulta koji obitavaju u selu.

 

 

Potpuni raspored prikazivanja pronađite na linku: https://cinestartvchannels.rs/raspored/