OVE KRITIČKI HVALJENE SERIJE NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA NE SMETE DA PROPUSTITE!

CineStar TV Premiere 1 i 2 kanali ove zime pripremili su tri kritički hvaljene serije sa odličnim glumačkim postavama. Ne propustite Tima Rota, Dž. K. Simonsa ili pak Kristofera Eklstona u dramatičnim kriminalističkim hitovima: „Dvojnik“, „Fortitjud“ i „Metalna zvezda“.

 

Zimska matematika sasvim je jasna – ulaskom u minus raste želja za ostankom u kući. CineStar TV Premiere 1 i 2 kanali izračunali su formulu za savršenu zimu koja će pogodovati svim lenjivcima i zimogrožljivim osobama, a ona glasi: obilje kritički hvaljenih serija na CineStar TV Premiere kanalima. Saznajte koje serije vas čekaju ove zime i zabeležite datume jer ne želite da ih propustite!

 

Dž. K. Simons se vraća u drugoj sezoni „Dvojnika“

 

Dvojnik (Counterpart) osvojio je srca kritike i publike već prvom epizodom, te se našao među probranim serijama koje su na „Roten tomejtouzu“ dobile čistih 100%. Serija nam predstavlja svakodnevicu smeštenu u Berlin, ali ubrzo saznajemo da ispod grada postoji tajni ulaz u paralelnu stvarnost, u kojoj svako od nas ima svoje dvojnike. To je svet sličan našem, ali oblikovan drugačijim odlukama. Zamislite da danas odlučite da ostanete u krevetu, ali vaš dvojnik odluči da ode na posao. Koliko će se vaše stvarnosti promeniti i uticati na vašu okolinu?

 

 

Glavnu ulogu nosi Dž. K. Simons koji je impozantnom glumom savršeno interpretirao svog lika i njegovog dvojnika. Genijalnost njegove glume vidljiva je i u praćenju same serije – tačno znate kada ste u paralelnom Berlinu i kada se vratite u originalni Berlin. Ako vas sama radnja ne zainteresuje, Simons hoće.

 

Prvu sezonu možete ponovo da pogledate od 9. do 13. decembra u večernjem terminu na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Druga sezona „Dvojnika“ prikazuje se premijerno na CineStar TV Premiere 1 kanalu od 16. decembra, od ponedeljka do četvrtka u 21 h.

 

Obožavate misterije i da pogađate ubice? „Fortitjud“ je vaša nova omiljena serija

 

Ljubitelji predivne fotografije i prirode u serijama sigurno će napasati oči gledajući seriju „Fortitjud. Radnja se odvija u izmišljenom gradiću istog imena, ali kompletna serija snimana je na zadivljujućem Islandu, u šarmantnom gradiću Rejdarfjordiru koji je udaljen 50-minuta avionom i 45-minuta automobilom od glavnog grada Rejkjavika. Dosta daleko, zar ne?

 

 

Grad Fortitjud se diči svojom statistikom – smatra se najmirnijim gradom na svetu, bez ikakvog kriminala, a kamoli ubistva. Međutim, istaknuti član zajednice pronađen je mrtav u svom domu, izvađene utrobe. Zadatak gradskog šerifa je da prvi put u životu otkrije ko je ubica u toj mirnoj zajednici.

 

Ova serija je zaradila pohvale kritike zbog probrane glumačke postave (Christoper Ecclestone, Stanley Tucci, Dennis Quaid, Michael Gambon, Robert Sheehan…), odličnog je ritma i zastrašujuće prirode koja je dodatan mističan element. Dobro ispričana misterija upotpunjena je scenarijem koji od prve rečenice svim gledaocima daje do znanja da su svi krivi dok se ne dokaže suprotno.

 

Sve tri sezone „Fortitjuda“ gledaoci će moći da prate od 6. januara na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Tim Rot se vratio na male ekrane

 

Mimo Tarantinovih filmova, kada ste poslednji put gledali Tima Rota? Na televiziji ste mogli da ga gledate u seriji „Laži me“, nakon koje je izjavio da više ne želi da igra u televizijskim serijama. Ali Metalna zvezda je serija zbog čijeg je scenarija pogazio sopstvene reči.

 

„Metalna zvezda“ je uzbudljiva drama koja se bavi britanskim detektivom i lečenim alkoholičarom koji odluči da se sa svojom porodicom preseli u Kanadu, u idilično mesto Litl Big Ber. Tamo postaje novi šef policije i tu počinje borba protiv talasa organizovanog kriminala. Osim što se bori s novim nevoljama, uskoro ga sustiže i mračna prošlost koja ga povlači nazad na dno.

 

 

Osim Rota, u seriji se pojavljuje i Kristina Hendriks, koja odlično tumači ulogu negativca i glavne provokatorke. Sama serija ima jedan od najboljih saundtrekova u poslednjih nekoliko godina, a scene su snimljene kinematografski, što odaje utisak noar trilera.

 

Prvu sezonu „Metalne zvezde“ možete iznova da gledate od 30. decembra na CineStar TV Premiere 2 kanalu. Druga sezona premijerno će biti prikazana u februaru 2020. godine na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Potpuni raspored prikazivanja serija na CineStar TV Channels možete videti na linku: https://cinestartvchannels.rs/raspored/