RETKI ĆE DA PREŽIVE NEDELJU HORORA NA KANALU CINESTAR TV FANTASY!

Ljubitelji filmova katastrofe, strave i užasa sa stvorenjima zbog kojih se bojite da sklopite oči napokon su došli na svoje, jer CineStar TV Fantasy od 26. do 31. 10. u 21:00 otvara vrata zastrašujućeg sveta filmova!

 

 

Koliko ste puta imali osećaj da vas neko prati, osvrtali se oko sebe osluškujući tajanstvene zvukove, a od same pomisli na odraz u ogledalu bi vam zastao dah? Da li ste dovoljno hrabri da ostanete budni uz filmove koji su toliko zastrašujući da ih istovremeno želite i da ne možete da prestanete da ih gledate? Svako veče od 26. do 31. oktobra na kanalu CineStar TV Fantasy očekuje vas erupcija horora u kojima strava diktira vaš puls, a zastrašujuće scene odlučuju o vašim strahovima i neprospavanim noćima.

 

Otvaranje ciklusa večeri strave i užasa počinje u ponedeljak 26. 10. u 21 č hororom Priče o duhovima, koji će vas već u prvih nekoliko minuta uvući u paranormalne slučajeve i misterije. Sledeće veče rezervišite za jeziv Lazarov efekat i revolucionarnu metodu lečenja s nepredvidivim i zatrašujućim nuspojavama. Sredinom paklene nedelje dolazi Povratak veštice iz Blera kao primer da je šuma sinonim za mesto užasa i teških zločina. Dok šuma predstavlja strah, nasleđena kuća znači dom iz noćne more. Majka dvoje dece nasledila je zabačenu kuću svoje tetke. Najgoru noć života provela je sa svojom decom već prve noći, a šta će tek biti kasnije otkriva Incident u zemlji duhova. Zato budite na oprezu jer zastrašujući niz horora predzadnji dan paklene nedelje obeležiće sablasni Park Užasa i maskirani serijski ubica koji pretvara zabavni park u svoje sopstveno igralište.

 

Ukoliko preživite ovu nedelju horora, 31. oktobra očekujte neočekivano. Sve što ste mislili da znate – ne znate, jer u kriminalističkom hororu Maska od kože: Poečtak, upoznajete jednog od kultnijih zlih likova. Radnja prethodi filmu Teksaški masakr motornom testerom, a u glavnim ulogama su Lili Tejlor koja je preuzela ulogu majke mladog Lederfejsa, Stefen Dorf u ulozi ludog policajca, esika Madsen, Sem Strajk i Sem Kolmen u ulogama su ludih zatvorenika bolnice.

 

Uz ovaj napeti maraton od 6 dugih noći horora, proživite neponovljivo iskustvo prožeto novim strahovima na kanalu CineStar TV Fantasy. Pobegnite od klasičnog, srećnog završetka i budite svedoci jedne od retkih priča u kojoj zlo pobeđuje dobro.

 

Raspored emitovanja filmova i programa cele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete videti u rubrici RASPORED, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM.