ZAVIRITE U TAJANSTVENI PREMIJERNI FILMSKI SVET!

 Jesen u znaku najvećih filmskih hitova na CineStar TV Premiere kanalima

 

Zagrebite ispod površine, jer stvari nisu onakve kakvima se čine. Tajanstvenosti, neočekivanih prevrata, uzbuđenja i zabave neće nedostajati, jer CineStar TV Premiere kanali donose vrhunske filmove s najvećim holivudskim zvezdama i nezaboravnim pričama. Pripremite se za jesen i ne propustite premijerne filmske hitove u septembru!

 

Oterajte vrućine kasnog leta premijernim filmskim hitovima na CineStar TV Premiere kanalima i opustite se u septembru uz najveće filmske hitove koji su do pre samo godinu dana oduševljavali gledaoce u bioskopima. Sigurni smo da će među brojnim filmskim poslasticama, koje su nam najgledaniji filmski kanali pripremili, svako pronaći nešto za sebe.

 

Zanima vas zašto je ponekad potrebno prekršiti pravila i „otpustiti kočnice“? Odgovor se krije u urnebesnoj komediji Opasne mame, u kojoj u glavnim ulogama Mila Kunis, Kristen Bel i Kristina Eplgejt, donose recept za pravu zabavu. Uvereni ste da možete ostati ravnodušni pred još jednim spektakularnim trikom? Planetarno popularna četvorka, Džesi Ajzenberg, Vudi Harelson, Dejv Franko i Lizi Kaplan, uvešće nas u neverovatni svet iluzije u nastavku uzbudljivog trilera Velika iluzija 2, koji je oduševio publiku širom sveta. Dok se slavni iluzionisti pripremaju za veliki povratak na male ekrane, Stiven Spilberg nas svojim remek-delom, VDDŽ: Veliki dobroćudni džin, odvodi u jedan potpuno drugačiji svet ispunjen emocijama, fantazijom i dobroćudnim stvorenjima. Nikako ne propustite istinitu priču o jednoj od najkontroverznijih ličnosti američkog juga, koju će predstaviti Metju Makonahi, dobitnik nagrade Oskar, u filmu Pobunjenik iz okruga Džons, a ukoliko ste nepopravljivi romantik, rizikujte sve za zabranjenu ljubav uz Kristen Stjuart i emocionalnu dramu Equals u kojoj su ljudska osećanja zabranjena i izbrisana, a jedini zločin je ljubav.

 

Suprotstavite se normama u životu, pribegnite savršenstvu, prepustite se užitku i gledajte na svet drugim očima kroz CineStar TV Premiere kanale, koji svojim gledaocima u septembru ne donose samo ljubav, smeh, čaroliju i upoznavanje misterioznog sveta, već potpuni i neometani premijum doživljaj gledanja televizije.

 

Na televizijskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 uživajte u premijernim naslovima koji su imali svetsku bioskopsku realizaciju, a prikazuju se svega 12 do 16 meseci nakon početka prikazivanja u bioskopima. CineStar TV Premiere filmski kanali gledaocima omogućuju praćenje omiljenih filmskih i serijskih sadržaja u HD rezoluciji, 24 sata dnevno sa srpskim titlovima bez reklama. Raspored emitovanja filmova i programa cele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete videti na RASPORED.