ZA DVE NEDELJE BEZVREMENSKA ADALINE DOLAZI U BIOSKOPE

Svega dve nedelje nas deli od premijere filma koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

BEZVREMENSKA ADALINE novi je film mladog reditelja Li Toland Krigera sa Bejk Lavli i Harisonom Fordom u glavnim ulogama.

Čime nas je Bezvremenska Adaline tako zaintrigirala i opčinila? Iako film počinje od fantastične pretpostavke, ubrzo postaje jasno da je to umetnički osvrt na putovanje kroz vreme u priči koja će svakoga dirnuti. Adalinina  priča će nas podsetiti da se naši životi odvijaju upravo onako kako bismo želeli da smo besmrtni — živeti okruženi ljudima koje volimo, rađati se i umirati s njima.

Kriger nam u ovom ostavrenju pripoveda čarobnu priču o ženi koja nikada ne stari već zauvek zadržava svoju raskošnu lepotu. Prelepa Blejk Lajvi ostaće zauvek mlada! Barem u njenom novom  filmu „Bezvremenska Adaline“ u kom popularna glumica igra mladu Adaline Boman, rođenu 1908. koja nakon čudne  automobilske nesreće koju doživi prestane da stari te u telu 27-godišnjakinje proživi gotovo celi 20. vek.

Bojeći se da niko osim njene porordice  ne sazna istinu, Adaline živi povučeno okružena svojim najbližima sve do trenutka kada se prošlost, sadašnjost i budućnost ne spoje na najlepši mogući način. .

BEZVREMENSKA ADALINE je romansa puna prefinjenosti koja će rastopiti ženska srca!

Ova inspirativna i romantična priča dolazi u bioskope ovog 30 .aprila!

Otkrijte deo magije:

https://youtu.be/RF3YOI6LfEg