VRAĆAMO SE U NEDODJIJU SLEDEĆEG ČETVRTKA

Avanture Petra Pana, Zvončice i Kapetana Kuke ponovo oživljavaju na velikom platnu i to u najnovijoj tehnologiji raskošnog 3D-a!

Svi smo čuli priču o Nedodjiji, izgubljenim dečacima tigrici Lili a mi Vam ovaj put pružamo priliku da odete u nedodjiju na način koji će vas ostaviti bez daha.

Producent filmova Hari Poter  donosi nam ovu novu verziju starog klasika. Pan je  potpuno nova pustolovina koja govori o počecima najdražih likova iz priče koju je napisao  J.M. Bari.

Petar je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljivog buntovničkog duha koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojem provodi život.  Ipak  jedne potpuno neverovatne noći, Petar duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nedodjija. U toj će zemlji pokušati da pronadje  svoje mesto, a doživeće najneverovatnije avanture i preživeti borbe na život ili smrt, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobedio okrutnog pirata, Petar otkriva svoju sudbinu – postaće  heroj koji će zauvek ostati zapamćen kao Petar Pan.

Film PETAR PAN režirao je Joe Wright, a u njemu ćemo kao Crnobradog gledati Hugha Jackmana, Garrett Hedlund je Kapetan Kuka, Rooney Mara Tigrica Lili, dok  se u ulozi Petra Pana pojavljuje potpuni naturščik Levi Miller. Otkrijte deo čarobnog sveta Nedodjije u ovom trejleru!

https://youtu.be/vxbUH-QtMv4

Film je u bioskopima od 08. oktobra!