VIN DIZEL je POSLEDNJI LOVAC NA VEŠTICE!

Moderan svet krije mnoge tajne, ali ona najzanimljivija od svih je da veštice još uvek žive među nama. One su zlokobna natprirodna bića koja žele da oslobode  Crnu Smrt na svet. Vojske lovaca na veštice borile su se protiv neprirodnog neprijatelja širom zemaljske kugle tokom vekova. Jedan od njih je Kolder, odvažni ratnik koji je uspeo da ubije svemoćnu Kraljicu veštica, ubivši usput i njene sledbenike.

U trenucima pre smrti, Kraljica je proklela Kodera vlastitom besmrtnošću, te mu zauvek oduzela mogućnost da se udruži sa voljenom ženom i kćeri u sledećem životu. Danas je Kaulder jedini lovac koji je preostao. Proveo je vekove loveći zalutale veštice tugujući za svojim voljenima. Ono što Kolderu nije poznato je da je Kraljica veštica vaskrsnula i traži osvetu za svog ubicu, spremajući epsku bitku koja će odlučiti o opstanku ljudske vrste.

Vin Diezel nalazi se u ulozi besmrtnog Koldera, a uz njega se u filmu nalaze i Majkl Kejn , Elajdža Vud  i Rouz  Lesli. Reditelj filma je Brek Aizner , a scenario su napisali Melisa Valak  i Kori Gudman . Film je u bioskopima od četvrtka 22.oktobra.