VIL SMIT NA PUTU KA OSKARU!

Nova rola Vila Smita u filmuSkrivena lepota“  oslikava vrhunsko umetničko umeće ovog doajena holivudske produkcije i svetske kinematografije. Vil Smit je maestralno odigrao lik ožalošćenog oca koji tuguje za smrću svoje kćeri prikazavši na filmskom platnu istinsku i realnu roditeljsku bol. Ipak optimistični duh koji preovladava kroz čitav film napravio je idealan balans između tragedije jednog čoveka i voljom za nastavkom života.

 

Skrivena lepota najnovija je američka drama sa Vil Smitom u glavnoj ulozi koja će Vas naučiti da je život lep i vredan življenja bez obzira na sve tragedije koje nas zatiču tokom istog.  Skrivena lepota  zaista obećava! Vrhunska priča, sjajna glumačka podela i režija koja će Vas ostaviti bez daha vode Vila Smita putem do Oskara!

 

U filmu, Vilov lik Hauard Inlet želi da se pozabavi svojim umom i vrati ga na pravi put  nakon užasne porodične tragedije – smrti deteta.

On počinje u terapeutske svrhe da piše pisma Smrti (Helen Miren), Vremenu (Džejkob Latimor) i Ljubavi (Kira Najtli), a doživljava iznenađenje života kada se ovi apstraktni likovi  pojave pred njim u vidu osoba koje žele da mu pomognu da prevaziđe tugu i bol.

 

Ostale uloge tumače Edvard Norton, Kejt Vinslet i drugi, a film će u Srbiji  premijerno biti prikazan 22. decembra a u distribuciji Blitz Filma.