VIKEND NAJBOLJIH FILMOVA NALAZI SE NA CINESTAR TV KANALIMA

Svakodnevica je takva da želimo da imamo sve nadomak ruke u bilo kojem trenutku, a svaki dodatni klik uveliko utiče na našu koncentraciju i gubitak slobodnog vremena. Odabir programa za gledanje je dodatna stvar koja oduzima vreme, a svi smo se nebrojeno puta susreli s time da duže tražimo filmove, nego što ih gledamo.

 

Upravo zbog toga, CineStar TV Channels filmski kanali imaju sve na jednom mestu. Dosta vam je celonedeljnog planiranja izlaska ili druženja da bi na kraju svi odustali? Onda je vreme za vikend najboljih filmova, pomno osmišljen kako bi zadovoljio sve žanrove i želje, ali i generacije. Izbor je veliki, a vrhunske akcije, dirljive drame, urnebesne komedije, najstrašniji horori i naravno, premijerni filmovi, samo su mali deo onoga u čemu ćete moći da uživate svaki vikend do kraja godine.

 

Vikend najboljih filmova obuhvata najbolje naslove petkom, subotom i nedeljom na svih šest kanala CineStar TV Channels grupacije: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family.

 

Svakog vikenda će se na CineStar TV filmskim kanalima emitovati jedinstven program, ispunjen najpoznatijim blokbasterima i nagrađivanim filmovima, kao i filmovima koji su do pre nekoliko meseci imali premijernu svetsku bioskopsku realizaciju.

 

Pun raspored filmova za vikend možete da proverite na linku: https://cinestartvchannels.rs/raspored/

 

Vikend najboljih filmova predstavlja izbor od 15. do 17. novembra

 

PETAK, 15.11.

CineStar TV Fantasy, 20:45 – Umobolnica na osami

CineStar TV, 21:00 – Doušnik

 

SUBOTA, 16.11.

CineStar TV Premiere 1, 20:05 – Ledena potera

CineStar TV Action & Thriller, 22:00 – Pad Londona

 

NEDELJA, 17.11.

CineStar TV Premiere 2, 18:45 – Čudo

CineStar TV Comedy&Family, 20:45 – Upoznaćeš visokog, crnog muškarca

 

Posebno ističemo – TV premijera, Ledena potera

 

Lajam Nison je glavna zvezda napetog trilera koji je baziran na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom „In Order of Disappearance“. Život mirnog porodičnog muškarca iz korena će se promeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina. Njegova će ga potraga za pravdom od uzornog građanina pretvoriti u hladnog i ubojitog osvetnika. Kreće u lov na vođu narko mafije za kog veruje da je povezan sa smrću njegovog sina.