VIKEND NAJBOLJIH FILMOVA NALAZI SE NA CINESTAR TV KANALIMA

Svakodnevica je takva da želimo da imamo sve nadomak ruke u bilo kojem trenutku, a svaki dodatni klik uveliko utiče na našu koncentraciju i gubitak slobodnog vremena. Odabir programa za gledanje je dodatna stvar koja oduzima vreme, a svi smo se nebrojeno puta susreli s time da duže tražimo filmove, nego što ih gledamo.

 

Upravo zbog toga, CineStar TV Channels filmski kanali imaju sve na jednom mestu. Dosta vam je celonedeljnog planiranja izlaska ili druženja da bi na kraju svi odustali? Onda je vreme za vikend najboljih filmova, pomno osmišljen kako bi zadovoljio sve žanrove i želje, ali i generacije. Izbor je veliki, a vrhunske akcije, dirljive drame, urnebesne komedije, najstrašniji horori i naravno, premijerni filmovi, samo su mali deo onoga u čemu ćete moći da uživate svaki vikend do kraja godine.

 

Vikend najboljih filmova obuhvata najbolje naslove petkom, subotom i nedeljom na svih šest kanala CineStar TV Channels grupacije: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family.

 

Svakog vikenda će se na CineStar TV filmskim kanalima emitovati jedinstven program, ispunjen najpoznatijim blokbasterima i nagrađivanim filmovima, kao i filmovima koji su do pre nekoliko meseci imali premijernu svetsku bioskopsku realizaciju.

 

Pun raspored filmova za vikend možete da proverite na linku: https://cinestartvchannels.rs/raspored/

 

Vikend najboljih filmova predstavlja izbor od 27. do 29. decembra

 

PETAK, 27.12.

CineStar TV Fantasy, 20:30 – Grad greha

 

SUBOTA, 28.12.

CineStar TV Premiere 1, 20:00 – Tajna svetionika

CineStar TV Premiere 2, 20:45 – Ledena potera

CineStar TV Action & Thriller, 21:35 – Petparačke priče

 

NEDELJA, 29.12.

CineStar TV Comedy&Family, 20:30 – Ljubavni džekpot

CineStar TV, 21:00 – Podlih osam

 

Posebno ističemo – TV premijera, Tajna svetionika

Film se bazira na istinitoj priči o neobjašnjenoj lokalnoj legendi poznatoj kao misterija Flananskog ostrva . Radi se o jednoj od najvećih misterija u škotskoj istoriji koju stručnjaci nisu sasvim uspeli da reše do danas. U zimu 1900.g., tri muškarca, koji su radili kao svetioničari na ostrvima Flanan, nestali su bez traga, ostavljajući sve svoje stvari za sobom. Uprkos sveobuhvatnim potragama, nijedan trag nikada nije pronađen. Iako nisu našli čuvare tek sagrađenog svetionika, pronađeno je nekoliko vrlo neobičnih tragova. Na kuhinjskom stolu su još uvek bili obroci od mesa i krompira, a jedna je stolica bila oborena. Kreveti su bili neuredni, a satovi zaustavljeni. Lampe su bile temeljno očišćene i spremne za korišćenje, a dva od tri kaputa nisu bila u ormaru. Ulazna vrata bila su uredno zaključana…