VIKEND NAJBOLJIH FILMOVA NALAZI SE NA CINESTAR TV KANALIMA

Svakodnevica je takva da želimo da imamo sve nadomak ruke u bilo kojem trenutku, a svaki dodatni klik uveliko utiče na našu koncentraciju i gubitak slobodnog vremena. Odabir programa za gledanje je dodatna stvar koja oduzima vreme, a svi smo se nebrojeno puta susreli s time da duže tražimo filmove, nego što ih gledamo.

 

Upravo zbog toga, CineStar TV Channels filmski kanali imaju sve na jednom mestu. Dosta vam je celonedeljnog planiranja izlaska ili druženja da bi na kraju svi odustali? Onda je vreme za vikend najboljih filmova, pomno osmišljen kako bi zadovoljio sve žanrove i želje, ali i generacije. Izbor je veliki, a vrhunske akcije, dirljive drame, urnebesne komedije, najstrašniji horori i naravno, premijerni filmovi, samo su mali deo onoga u čemu ćete moći da uživate svaki vikend do kraja godine.

 

Vikend najboljih filmova obuhvata najbolje naslove petkom, subotom i nedeljom na svih šest kanala CineStar TV Channels grupacije: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family.

 

Svakog vikenda će se na CineStar TV filmskim kanalima emitovati jedinstven program, ispunjen najpoznatijim blokbasterima i nagrađivanim filmovima, kao i filmovima koji su do pre nekoliko meseci imali premijernu svetsku bioskopsku realizaciju.

 

Pun raspored filmova za vikend možete da proverite na linku: https://cinestartvchannels.rs/raspored/

 

Vikend najboljih filmova predstavlja izbor od 13. do 15. decembra

 

PETAK, 13.12.

CineStar TV Fantasy, 20:20 – Ledolomac

CineStar TV, 21:05 – Čelična pravda

CineStar TV Action & Thriller, 19:45 – Redov Džejn

 

SUBOTA, 14.12.

CineStar TV Premiere 1, 20:05 – Kako uhvatiti neženju?

 

NEDELJA, 15.12.

CineStar TV Comedy&Family, 20:20 – Zašto sada stati?

CineStar TV Premiere 2, 22:30 – Slatka mala tajna

 

Posebno ističemo – TV premijera, Kako uhvatiti neženju?

Kijanu Rivs i Vinona Rajder ponovo zajedno u romantičnoj komediji. Rivs i Rajderova glume Frenka i Lindzi, goste koji su pozvani na venčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugom. Kako će se sve završiti – velikom ljubavlju ili velikom svađom?