VIKEND NAJBOLJIH FILMOVA NALAZI SE NA CINESTAR TV KANALIMA

U ovom kriznom periodu bitno je da zajedno ostanemo kod kuće kako bismo očuvali svoje zdravlje, ali i zdravlje svojih bližnjih i osoba koje su u kritičnom stanju. Apsolutno smo uvereni da vam je dosadno i ne znate u koji položaj biste se prebacili, ali možda vam možemo pomoći da prekratite vreme i zabavite se! #Ostanitekodkuće i dopustite nam da vam skrenemo misli barem nakratko.

 

Uz CineStar TV Channels i 7 filmskih kanala možete biti blizu koliko god želite, a jedino zarazno što ćete primetiti su filmski hitovi koje smo izdvojili za vas! Vikend najboljih filmova pomno je osmišljen da bi zadovoljio sve žanrove i želje, ali i generacije. Izbor je veliki, a vrhunske akcije, dirljive drame, urnebesne komedije, najstrašniji horori i naravno, premijerni filmovi, samo su mali deo onoga u čemu ćete moći da uživate svakog vikenda.

 

Vikend najboljih filmova obuhvata najbolje naslove petkom, subotom i nedeljom na svih sedam kanala CineStar TV Channels grupacije: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family. Svakog vikenda će se na CineStar TV filmskim kanalima emitovati jedinstveni program, ispunjen najpoznatijim blokbasterima i nagrađivanim filmovima, kao i filmovima koji su do pre nekoliko meseci imali premijernu svetsku bioskopsku realizaciju. Osim vikenda, nedeljni raspored možete da proverite i u našem pretraživaču ovde.

 

U ponudi svog operatera proverite da li su navedeni kanali dostupni ili otključani, a potpuni spisak kanala možete da proverite ovde.

 

Vikend najboljih filmova predstavlja izbor od 2. do 4.7.

 

PETAK, 2.7.

CineStar TV 1, 20:45 – Neprijatelj pred kućnim pragom

 

SUBOTA, 3.7.

CineStar TV Premiere 1, 21:10 – Lavovska borba – TV PREMIJERA

CineStar TV Action&Thriller, 20:05 – Momentum

CineStar TV Comedy&Family, 20:50 – Samac

CineStar TV 2, 21:05 – Čudo

 

NEDJELJA, 4.7.

CineStar TV Premiere 2, 20:20 – Van kontrole

CineStar TV Fantasy, 21:05 – Pravila zla