VEČE MAGIJE I ILUZIJE U BIOSKOPU CINEPLEXX!

Povodom premijere nastavka kultnog filmskog ostvarenja VELIKA ILUZIJA  (NOW YOU SEE ME ) distributerska kuća BLITZ FILM i bioskop CINEPLEXX organizuju veče magije i iluzije za sve posetioce projekcije ovog filma u petak u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center sa početkom u 20.00h! Neposredno pred početak filma najpopularniji srpski mađioničar (čije ime za sada ostaje u tajnosti) odvešće posetioce bioskopa u svet magije , iluzije i čarolije kakav do sada nisu videli. Efekti, muzika i mašta to veče ispuniće prostor bioskopa a sve kao uvod u veličanstven film VELIKA ILUZIJA 2.

Triler o četiri iluzionista koji su publiku oduševljavali svojim mađioničarskim trikovima a pritom pljačkali banke zaradio je na svetskim blagajnama više od 300 miliona dolara. Takav iznenađujući uspeh, koji je film VELIKA ILUZIJA postigao protekle godine, inspirisao  je autore na snimanje nastavka ovog uzbudljivog trilera.

Četiri jahača (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) se vraćaju u nastavku uzbudljivog trilera koji je oduševio publiku širom  sveta!

Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je izvesti još jedan spektakularan trik kojim će otkriti ko zapravo stoji iza cele priče.

U filmu glavne uloge tumače: Woody Harrelson, Morgan Freeman, Mark Ruffalo, i kao poseban šlag na tortu Daniel Radcliffe kojim se ovim filmom vraća na velika platna u velikom stilu i opet uz pomoć magije!

Film je režirao maestralni John M. Cu koji je potpisao i serijal G.I JOE filmova.

Film je u domaće bioskope stigao u četvrtak 16.06., a  mi vam predstavljamo čarobni trejler:

https://youtu.be/O_hOe1kBMQo