OD SEPTEMBRA UŽIVAJTE U HIT SERIJAMA NA CINESTAR TV 1 KANALU

Od 7. septembra CineStar TV 1 kanal u večernjem terminu počinje s prikazivanjem tri urnebesna sitkoma koji se smatraju apsolutnim klasicima komedije. Gledaoci će tako moći da gledaju Sajnfelda, Zajednicu i Arčera, a veče će biti dopunjeno filmskim hit blokbasterom – jer serije je uvijek najbolje pauzirati dobrim filmom!

 

Povratak pred televizore nakon skromnog i sunčanog leta velika je promena za koju mnogi nisu spremni, zato je važno u telu zadržati dovoljne nivoe hormona sreće. CineStar TV 1 kanal prilagodio je svoju jesenju programsku shemu u kojoj osigurava samo dobre emocije hit serijama.

 

Od 7. septembra na CineStar TV 1 kanalu pratite zaredom tri sitkoma koja već sada spadaju u klasike kratkih komičnih formata: Zajednica (Community), Sajnfeld i Arčer. Od ponedeljka do četvrtka, iz sedmice u sedmicu, moći ćete da gledate po dve epizode Zajednice s početkom u 19:15 sati. Nakon toga slede dve epizode Sajnfelda s početkom u 20:05, a nakon filmskog hit blokbastera u 21h, slede i dve epizode Arčera.

 

ZAJEDNICA – OD PONEDELJKA DO ČETVRTKA U 19:15H

 

Džoel Makhal, Donald Glover i Čevi Čejs predvode ekipu „propaliteta“ koji su završili na javnom koledžu u kojem vlada haos umesto prenošenja znanja. Njihova svakodnevica popraćena je ludim situacijama u kojima svi često izvuku deblji kraj. Kako izgledaju prijateljstva, veze, loši i najbolji trenuci među odraslim ljudima koji nemaju pojma kako i kuda dalje, saznaćete od 7. septembra u 19:15. Od ponedeljka do četvrtka prikazaće se po dve epizode ovog odličnog sitkoma koji je osvojio i Primetime Emmyja za najbolju seriju.

 

SAJNFELD – OD PONEDELJKA DO ČETVRTKA U 20:05H

 

Sajnfeldu zaista ne treba posebno predstavljanje. Siroviji prethodnik „Prijatelja“ slovi za sitkom koji ćete ili voleti ili nećete voleti, a ako pripadate drugoj grupi – izazivaćete čudne poglede. Džeri, Elejn, Kramer i Džordž postali su deo opšte kulture, a najuzbudljiviji delovi ove serije svakako je čekanje da naleti jedna od ONIH poznatih scena koje svi znaju – možda je za vas to Soup Nazi, Stella ili Yadda Yadda… Sajnfeld pratite od 7. septembra, od ponedeljka do četvrtka u 20:05h na CineStar TV 1 kanalu i vežbajte trbušne mišiće uz kvalitetan inteligentan humor.

 

ARČER – OD PONEDELJKA DO ČETVRTKA POSLE BLOKBASTERA

 

Arčer je serija koja će vas osvojiti svojim britkim i crnim humorom, totalnim nedostatkom diskrecije i cenzure i neverovatnim situacijama. Serija se fokusira na elegantnog superšpijuna Sterlinga Arčera (H. Džon Bendžamin) koji se nosi s problemima svetske špijunaže i vlastite disfunkcionalnosti. On je brz na jeziku, šarmantan i neverovatno egoističan. Zbog eksplicitnog sadržaja, Arčer se prikazuje u kasnom večernjem terminu iza filmskog hit blokbastera, od ponedeljka do četvrtka od 7. septembra.

 

Provedite ovu jesen uz najbolje humoristične serije i kultne likove koji će vas naterati na suze – od 7. septembra na CineStar TV 1 kanalu.