URONITE U SVET PREMIJERNIH FILMOVA NA CineStar TV Premiere KANALIMA!

Beograd, 03.05.2017. – Pobegnite iz sveta koji poznajete. Pripremite se za raj, revoluciju i pakao u kojima je sve dopušteno, jer vreme je za ‘konačni obračun’. Uzmite ono što vam pripada i uronite u svet premijernih filmova na CineStar TV Premiere kanalima!

 

Maj na CineStar TV Premiere kanalima gledaocima donosi premijerne naslove  koji su do pre samo godinu dana oduševljavali gledaoce  u bioskopima. Tako će se među velikim hitovima na programu najpopularnijih filmskih kanala, čiji program možete gledati i u HD rezoluciji, u maju  emitovati  TV premijere poput Trilogija Drugačija: Odana, akcioni spektakl Hardcore Henry, komedije Posetioci: Revolucija i adrenalinom nabijeni film Pad Londona sa Gerard Buttlerom i Morgan Freemanom u glavnim ulogama. Osim popularnih filmskih bioskopskih hitova, CineStar TV Premiere kanali u maju emituju i veliko finale serije o piratima Crna jedra, kao i prvu sezonu serije grada u kojem je sve dozvoljeno Čarobni grad čiji vas protagonisti vode u davnu 1950. godinu i vreme mafijaških obračuna.

 

Doživite neometani premium doživljaj uz CineStar TV Premiere kanale. Na televizijskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 uživajte u premijernim naslovima koji su imali svetsku bioskopsku distribuciju, a  prikazuju se na premijernim kanalima sa razmakom  od svega 12 do 16 meseci od početka prikazivanja u bioskopima! CineStar TV Premiere filmski kanali gledaocima omogućuju praćenje omiljenih filmskih i serijskih sadržaja 24 sata dnevno s srpskim  titlovima i to bez reklama.

 

Raspored emitovanja  filmova i programa cele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete videti na RASPORED