U SRCU MORA OD SUTRA U BIOSKOPIMA ŠIROM SRBIJE

Klasična storija o MOBI DIKU pretočena na veliko platno u raskošnom setu donosi nam akciju i avanturu od koje zastaje dah.  U SRCU MORA je film velikog kalibra sa sjajnom glumačkom podelom, režijom i fotografijom.

Tokom  zime 1820. godine kitolovca Esex iz Nove Engleske napada nešto u šta niko ne može da veruje: kit veličine i upornosti mamuta, s gotovo ljudskim osećajem za osvetu. Ova pomorska katastrofa iz stvarnog života poslužila je kao inspiracija za roman Mobi Dik Hermana Melvilea. No, to je tek pola priče. Avanturistička drama “U srcu mora” otkriva zastrašujuće posledice toga susreta zbog kojeg su preživeli članovi naterani da izdrže do krajnjih napora ne bi li učinili nezamislivo kako bi preživeli. Strašne oluje, izgladnelost, panika i očaj navode ljude da preispituju svoja najdublja uverenja, od vrednosti vlastitih života do toga koliko je njihovo zanimanje zapravo smrtonosno.

Sjajnu glavnu ulogu dobio je slavni Kris Hemsvort, dok su u ostalim ulogama Kilan Marfi  i Brendan Gleson. Za scenario filma, nastalog prema istoimenom romanu autora Nataniela Pilbrika, zaslužan je Šarl Levit .

Film je u bioskopima od sutra četvrtka 03. decembra!

Na linku možete pronaći i trejler filma!

https://youtu.be/XwlmH4cuKpE