MARATON HIT FRANŠIZE DRUGAČIJA NA KANALU CINESTAR TV 1

Pogledajte sve nastavke franšize Drugačija u jednom danu

 

Sve nastavke filmske franšize u kojoj uživaju sve generacije, možete da pogledate u jednom danu u nedelju, 6. juna od 16:25 sati na CineStar TV 1. Za sve koji se nikada nisu uklapali u većinu, kao i one koji se po ničemu nisu hteli da ističu, ali im je predodređena potpuno drugačija sudbina dolazi film koji je snimljen prema svetskom bestseleru „Drugačija“ 21-godišnje spisateljice Veronike Rut.

U filmu glume Šajlin Vudli, Teo Džejms, Kejt Vinslet, Džef Danijels, Naomi Vots, dobitnica nagrade Oskar Oktavija Spenser, Zoi Kravitc, Majls Teler, Ansel Elgort, Bil Skarsgard, i mnogi drugi.

Reditelj prvog filma je Nil Burger (Bezgranično, Drugarčina), dok rediteljsku palicu druga dva filma preuzima Robert Šventke (Žena vremenskog putnika).

 

DRUGAČIJA

Priča je smeštena u svet u kojem su ljudi podeljeni s obzirom na osobine svojih ličnosti. Svaki građanin sa 16 godina mora da prođe testiranje kojim se određuje kojoj grupi bi najbolje pripadao. Glavna junakinja je Beatris (Tris) Prajor (Šajlin Vudli) koja u postapokaliptičnom Čikagu otkriva da ne pripada ni Neustrašivima, ni Nesebičnima, ni Učenima, ni Iskrenima, odnosno niti jednoj društvenoj družini. Zbog toga, kao i sve koji se ne uklapaju u ovu prisilnu podelu, žele da unište ambiciozna Džanin (Kejt Vinslet). Upravo zbog nje Tris je prisiljena da napusti svoju kuću i porodicu i udružuje snage s tajanstvenim Forom (Teo Džejms). Njih dvoje pokušaće da otkriju zašto su različiti toliko opasni, ali i da pronađu način kako da prežive u nemilosrdnom svetu budućnosti.

 

TRILOGIJA DRUGAČIJA: POBUNJENA

Nakon što je otkrila da ne pripada niti jednoj frakciji, Tris mora da izabere svoj dalji život. Rastrzana između društvenih pravila i sopstvenog puta koji smatra jedino ispravnim ona će da pokaže da biti drugačija nije više mana, nego najveća prednost. Tris će da pretrpi strašan gubitak, a biće prisiljena i da ubije prijatelja.

 

TRILOGIJA DRUGAČIJA: ODANI 

Šta ako je ceo tvoj svet bio laž? Šta ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može da promeni sve? Šta ako ćeš zbog ljubavi i odanosti da uradiš neočekivane stvari? Nakon što je društvo u koje je verovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris zajedno s Tobajasom odlučuje da ode i istraži granice sveta koji ne poznaje. Međutim, nova otkrića i istina koja izlazi na videlo ponovo će da zahteva od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, Tris i Tobajas moraju da se suoče s činjenicom da se njihov položaj u društvu promenio, i da oni koji su bili privilegovani, više to nisu.

 

Ne propustite sve nastavke ovog hvaljenog serijala u nedelju, 6. 6. s početkom u 16:25h na kanalu CineStar TV 1.