TAKEN FILMOVI NA CINESTAR TV 1 KANALU

Koliko sati je potrebno za vrhunsku akciju zna akcioni junak Lijam Nison. Uzbudljiva trilogija Taken dolazi od 8. do 10. jula na televizijski kanal CineStar 1. Scenario potpisuje Lik Beson, s naglašenom vizualno adrenalinskom akcijom i neverovatnim iskustvom gledanja trilogije.

 

96 SATI – 8. 7. u 21:05

Otmica deteta jedan je od najozbiljnijih roditeljskih strahova, posebno ako je reč o otmici nakon koje se otetom detetu gubi svaki trag. Brajan (Lijam Nison) je bivši tajni agent CIA i ima samo 96 sati da spasi svoju 17-godišnju ćerku Kim iz ruku trgovaca ljudima u Parizu. Nakon jednog telefonskog poziva počinje njegova najgora noćna mora.

 

Eksplozivnih 96 sati gledajte 8. 7. u 21:05 na TV kanalu CineStar 1.

 

96 SATI: ISTANBUL – 9. 7. u 21:00

Nakon velikog uspeha prvog dela, vreme je za nastavak priče Lijama Nisona. Ovaj put penzionisani tajni agent na meti je okrutnog kriminalca – oca jednog od ubijenih otmičara koji želi osvetu zbog smrti svog sina. Mesto radnje je Istanbul, a žrtva Brajanova bivša supruga.

 

96 sati: Istanbul pogledajte 9. 7. u 21:00 na TV kanalu CineStar 1.

 

96 SATI: U BEGU – 10. 7. u 21:05

U prethodnim nastavcima Lijam nije prezao ni pred čim kako bi spasio otetu kćer i suprugu. U završnom delu ove jedinstvene trilogije susrešće se s najvećom pretnjom do sada. Više ne beži od najgorih zlikovaca, nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Anđelesa, CIA i FBI. Zbog lažne optužbe za ubistvo bivše supruge, neponovljivi Lijam moraće još jednom da iskoristi svoje veštine i uspe u svojoj misiji.

 

Vrhunac akcije i neverovatnih obrta ne propustite u trećem nastavku 96 sati: U begu 10. 7. u 21:05 na TV kanalu CineStar 1.