TREĆA SEZONA NE BAŠ OBIČNOG PROPOVEDNIKA NA CINESTAR TV PREMIERE 2

Već smo navikli da nam CineStar TV Premiere donosi najnovije hit filmove i serije. Bilo da ste ljubitelj filma ili više volite celovečernju bingo seriju – na pravom ste mestu.

 

Ovog avgusta pripremite se za uvrnutu akcionu igru s neizvesnim krajem koja će da vas zalepi za male ekrane.

 

Popularni Propovednik se vraća s trećom sezonom 9. 8. od ponedeljka do četvrtka u 20:00 na kanalu CineStar TV Premiere 2.

 

Ono što je počelo kao strip devedesetih, preraslo je u bezobraznu, bogohulnu, duhovitu i zaraznu seriju koju nikako ne smete da propustite. Serija Propovednik (Preacher) predstavlja adaptaciju kultnog i, s hrišćanskog gledišta, bogohulnog i heretičkog istoimenog stripa Gerta Enisa i Stiva Dilona. Priča o propovedniku kriminalne prošlosti iz Teksasa, Džesiju Kasteru (Dominik Kuper), koga jednog dana obuzme… nešto nadprirodno.

 

U trećoj sezoni Džesi nastavlja potragu za odsutnim Bogom, a njegova prava ljubav Tulip (Rut Nega) i najbolji prijatelj Kasidi (Džozef Gilgan), 119 g. star irski vampir, pripremaju se za rat s verskom organizacijom koja je pokušala da ih vrbuje. Džesi će to da uradi uz pomoć, ili možda uprkos svojoj široj porodici, Lanđelesa. Do sada se klan Lanđela nagoveštavao u celoj seriji, a iz tih nagoveštaja lako je razumeti zašto Džesi možda okleva da se ponovo bavi njima. Na njegovu žalost, olakšavajuće okolnosti znače da će porodica ponovo da bude zajedno, makar samo zato što je Grenma (Beti Bakli) jedina osoba koju Džesi zna a može da vrati mrtve u život. Kao što je obično slučaj, za takve stvari treba da se plati cena, a za Džesija to znači produženi boravak u Ejndželvilu.

 

Ovo putovanje kreće od Envila do Nj Orleansa i Ejndželvila, a novi likovi, koji, osim Grenme uključuju Kolina Kaningema kao Ti Sija i Džonija Kojna kao Olfadr Dearonik, začiniće ovu treću po redu ludu avanturu.

 

Šta je stvarnost, a šta mašta? Sad je pravo vreme za otkrivanje čudnovatog i nadprirodnog sveta svakodnevice uz najpopularniju seriju od 9. 8. na kanalu CineStar TV Premiere 2 koju možete da pratite od ponedeljka do četvrtka u 20:00.

 

Ukupno 10 epizoda treće sezone će da vas iznenadi, da otkrije nešto novo o vašim omiljenim likovima ili naprosto da vas natera da analizirate moralna pitanja.