TOM HARDI U DVOSTRUKOJ ULOZI

Sve pripadnice lepšeg pola kojima je glumac Tom Hardi jedan od omiljenih lepotana, ove nedelje će imati priliku da uživaju u specijalnoj poslastici. Naime slavni Hardi u tumači dvostruku ulogu, odnosno blizance iz porodice Krej u najnovijem ostvarenju LEGENDA!

Posebni sistemom montaže autori filma su Hardija stavili kao dva lika čak i u isti kadar i time stvorili realnu iluziju postojanja dva blizanca koje Hardi maestralno tumači.

Oskarovac Brian Helgeland primio se scenarija i režije kako bi svetu predstavio istinitu priču o dva brata blizanca, ozloglašena londonska gangstera, koji izgledaju indentično ipak, u svakom su drugom pogledu potpuno  različiti.

Film prati Ronalda i Redžinalda Kreja, dva engleska gangstera koji su terorisali London pedesetih i šezdesetih godina prošloga veka postavši legende. Neverovatnom glumačkom transformacijom  Tom Hardi portretira oba brata i u tome majstorski uspeva. Legenda je pravi, klasični gangsterski film sa stilom, koji će otkriti tajnu istoriju  zločina porodice Krej.

Film legenda u bioskope dolazi 12.11.

Duplog Hardija možete da vidite  u trejleru filma:

https://youtu.be/ticmkmjwSaE