TIM ROT SE VRATIO NA MALE EKRANE: NE PROPUSTITE METALNU ZVEZDU NA KANALU CINESTAR TV 1

Pored Tarantinovih filmova, kada ste zadnji put videli Tima Rota? Na televiziji ste mogli da ga gledate u seriji ‘Laži me’, posle koje je izjavio da više ne želi da glumi u televizijskim serijama. Ali Metalna zvezda (Tin Star) je serija čiji ga je scenario nagovorio na kršenje sopstvene reči. Metalnu zvezdu moći ćete da gledate od 9. novembra u večernjem terminu na kanalu CineStar TV 1.

 

Metalna zvezda je uzbudljiva drama koja se bavi britanskim detektivom i lečenim alkoholičarem koji odluči da se sa svojom porodicom preseli u Kanadu, u idilično mesto Litl Big Ber. Tamo postaje novi načelnik policije i počinje borbu protiv talasa organizovanog kriminala. Osim što se bori s novim nevoljama, uskoro ga sustiže i mračna prošlost koja ga povlači nazad na dno.

 

Osim Tima Rota, u seriji se pojavljuje i Kristina Hendriks koja odrađuje ulogu negativca i glavne provokatorke. Sama serija ima jedan od najboljih saundtrakova u poslednjih nekoliko godina, a scene su snimljene kinematografski, što daje utisak noir trilera.

 

Prvu sezonu Metalne zvezde pratite od 9. novembra, od ponedeljka do četvrtka u večernjem terminu na kanalu CineStar TV 1 i ne zaboravite – osveta dolazi s cenom. Detaljan raspored kanala CineStar TV 1 a i ostalih kanala u sklopu CineStar TV Channels grupacije pogledajte na web stranici.