SUZAN I ROBERT DAUNI U ZAJEDNIČKOM POHODU NA NAGRADE

Sudija (The Judge) prvi je film u produkciji  „Team Downey „ filmske kuće koju su osnovali Robert Dauni Džunior, najplaćeniji glumac Holivuda  i njegova žena Sjuzan Dauni, inače već etablirani holivudski producent (Kiss Kiss Bang Bang).

Povodom saradnje i samog filma Sjuzan Dauni je izjavila: „Ovaj projekat je zaista izuzetno važan za nas. Po prvi put udružili smo snage u želji da bioskopskoj publici donesemo jedno kvalitetno filmsko iskustvo i mislim da smo uspeli u tome. Film deklarišu kao muški, istina  iako su u filmu dva Roberta (Dauni i Duval) vodeći likovi, smatram da je Vera objekat oko kog se odvija radnja i osnovni pokretač odnosa izmedju likova“

Dvojica imenjaka, glumačka legenda i oskarovac Robert Duval i zli momak Holivuda  Robert Dauni Dzunior naći će se zajedno na optuženičkoj klupi u filmu SUDIJA koji za dva dana stiže u domaće bioskope .

SUDIJA  je priča o uspešnom i samoživom advokatu  Hanku Palmeru koji nakon smrti majke dolazi u rodni grad. Osim porodice  od koje se u potpunosti otuđio, Palmera dočeka i optužnica podignuta protiv njegovog oca, uglednog penzionisanog sudije  koji je u službi pravde proveo 42 godine a koja ga tereti za ubistvo . Briljantni mladi pravnik mora da obuzda svoju aroganciju, pomiri se sa porodicom  i  ponovo zadobije očevo poverenje kako bi pobedio u najvažnijem slučaju karijere…

Film SUDIJA  režirao je David Dobkin, a u njemu se pojavljuju i dobitnik Oskara  BilI Bob Tornton, dobitnica Oskara Melisa Leo, i  Vinsent D’ Onofrio.

Film u bioskope dolazi u četvrtak 29.januara a do tada vam predstavljamo ovaj napeti trejler:

http://youtu.be/foPXpyh3wIQ