SUTRA VELIKA PREMIJERA TRILOGIJE DRUGAČIJA: ODANI

TRILOGIJA DRUGAČIJA: ODANI naziv je trećeg dela storije o hrabrim junacima Tris i Četiri nad čijim plećima leži sudbina čitavog čovečanstva!

I ovaj deo kao i dva pre njega zasnovan je na knjizi koju je napisala Veronika Rot a koja je postala planetarni hit i bestseler tinejdžerskog romana.

Tris i Četiri kreću u istraživanje spoljnog sveta, u nadi da će konačno pronaći dugoočekivane odgovore i mir –  ipak, čini se da će tek tamo shvatiti kolike žrtve treba da se podnesu i koliko hrabrosti, odanosti i ljubavi je za taj mir zapravo potrebno.

Šta ako je celi tvoj svet bio laž? Šta ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promeniti sve? Šta ako ćeš zbog ljubavi i odanosti uraditi neočekivane stvari? Nakon što je društvo u koje je verovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice sveta koji ne poznaje. Ali nova otkrića i istine koje izlaze na videlo ponovno će zahtevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju da se suoče sa činjenicom da se njihov položaj u društvu promenio, te oni koji su bili privilegovani to više nisu.

https://youtu.be/yWXWoh6gfHc

Režiju filma potpisuje Robert Schwentke!

U filmu svoje uloge ponavljaju tinejdžerske zvezde  Shailene Woodley i Theo James.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na tradicionalnoj manifestaciji Teens Night  koja se održava u Cineplexx bioskopima širom zemlje. Pored ovog fantastičnog filma publiku očekuju i vredni pokloni ali i druga iznenadjenja!

Posebna delicija večeri je i mogućnost da osvojite kompletnu trilogiju romana po kojima su snimljeni ovi filmovi a u izdanju izdavačke kuće UrbanReads!