STETAM, ŠVARCENEGER, LUNDGREN, LI I RURK SPREMNI ZA AKCIJU NA KANALU CINESTAR TV 1

Svaki film ima svog akcionog heroja, ali ova trilogija ih ima sve! Adrenalinska trilogija Plaćenici koja je okupila najbolje akcione glumce današnjice stiže na CineStar TV 1 od 13. – 15.11. u 21:00! Celu franšizu potpisuje veteran akcije, Silvester Stalone, koji je uspeo da na jednom mestu okupi sve najvažnije bicepse i tricepse, eksploziju i snagu.

 

PLAĆENICI – 13.11. u 21:00

 

 

U početku behu Plaćenici. Ovaj film je svojevrsna posveta akcionim filmovima iz 1980-ih i s početka 1990-ih, a okuplja glumačku ekipu eksplozivnih veterana: Dolf Lundgren, Silvester Stalone, Brus Vilis, Džejson Stetam, Džet Li, Rendi Kotur, Stivi Ostin, Teri Kruz i Miki Rurk.

 

Grupa elitnih plaćenika predvođena Barnijem Rosom (Silvester Stalone) je poslata u Adenski zaliv uz obalu Somalije kako bi sprečili lokalne pirate da ubiju grupu talaca. Posle uspešno obavljenog zadatka, tajanstveni gospodin Čerč (Brus Vilis) im nudi odlazak na neimenovano južnoameričko ostrvo Vilena s ciljem rušenja sa vlasti lokalnog diktatora. Nevini životi su u opasnosti, a oni se muče s još težim izazovom – uništenjem ove udružene braće.

 

Eksplozivne Plaćenike pogledajte 13.11. u 21:00 na kanalu CineStar TV 1.

 

PLAĆENICI 2 – 14.11. u 21:00

 

 

Posle velikog uspeha prvog dela Plaćenika, vreme je za nastavak priče uz nove članove koji su jednako legendarni kao i stara, uigrana postava: Čak Noris, Žan Klod Van Dam, Arnold Švarceneger i Lijam Hemsvort.

 

Novi nastavak, novi zadatak koji izgleda kao laka zarada za Barnija i njegovu ekipu staromodnih plaćenika. Stvari će krenuti po zlu kada jedan od njihovih bude okrutno ubijen, pa Plaćenici kreću po osvetu na neprijateljsku teritoriju gde su sve šanse protiv njih.

 

Još opasnije Plaćenike 2 pogledajte 14. 11. u 21:00 na kanalu CineStar TV 1.

 

PLAĆENICI 3 – 15.11. u 21:00

 

 

Vrhunskoj glumačkoj postavi u poslednjem nastavku Plaćenika se pridružuju Harison Ford, Mel Gibson i Vesli Snajps. Misija vrhunskih operativaca ovaj put je da spreče da moćno oružje padne u pogrešne ruke i završi neočekivano za vođu plaćenika i njegov tim. Okrutni trgovac oružjem kojeg traže u stvari je Konrad Stounbenks (Mel Gibson), Barnijev stari partner i suosnivač njihovog tima za kog su mislili da je ubijen pre više od deset godina.

 

Vrhunac akcije i neverovatnih obrta sa sjajnim kaskaderskim akrobacijama ne propustite u trećem nastavku Plaćenici 3, 15.11. u 21:00 na kanalu CineStar TV 1.