ŠTA SE DOBIJA KADA SPOJITE DŽENIFER LOPEZ, BENA AFLEKA, ROBERTA DE NIRA I DŽEJSONA STETAMA?

Sedam razloga da ne menjate kanal!

 

 

Ultimativna zabava na Cinestar kanalima svakoga dana.

 

Za sve ljubitelje filmova i one koji žude za kvalitetnom televizijskom zabavom, CineStar Channels nudi sedam kanala koji će zadovoljiti svaki filmski ukus i apetit. Sa dva premijum i pet osnovnih kanala, pružamo širok spektar žanrova u HD kvalitetu i savršenom 5.1 Surround zvuku.

Sve ove filmske poslastice i mnogo više čekaju vas na CineStar Channels-u. Ne propustite priliku da doživite najuzbudljivije filmske trenutke ovog proleća!

Svake večeri na CineStar 1 i CineStar 2 kanalima čeka vas izvanredna filmska selekcija koja će zadovoljiti i najzahtevnije filmske kritičare. Pripremite se da zakoračite u svet nezaboravnih avantura sa Dženifer Lopez u filmu „Venčanje za umreti“, romantičnoj komediji punoj akcije koja će vas nasmejati do suza, ali i držati u neizvesnosti do samog kraja.

 

Kanal koji garantuje osmeh na licu svakog člana porodice je CineStar Comedy & Family. Vaš izvor inspirativnih priča i komedija koje osvetljavaju svakodnevicu toplinom i humorom. Izbor filmova koji slavi porodične vrednosti i druženje. Ovde vas čekaju filmovi kao što su „Praznici na Italijanski“ sa Robertom De Nirom, „Operativac“, „Čudo“ i mnogi drugi.

 

Ako ste ipak ljubitelji serija za vas smo pripremili „Tabu“ , “Kuća od karata“, “Sajnfeld“, “Birmingemska banda“ i mnoge druge.

 

Naši premijum kanali donose ekskluzivnu priliku da uživate u najnovijim filmskim naslovima i serijama, svega nekoliko meseci nakon njihovih svetskih premijera. Od osvajača nagrada do blokbastera koji su obeležili godinu, CineStar Premiere 1 i Cinestar Premiere 2 su pravi izbor za sve koji žele da budu u toku sa najaktuelnijim filmskim i TV sadržajem.

Neke od premijera koje možete gledati u nadolazećem periodu su „Pčelar“ sa Džejsonom Stejtamom, „Ferari“, franšiza „Plaćenici“, „Odmazda“ i mnogi drugi hitovi koji vašu dnevnu sobu pretvaraju u centar vrhunske filmske magije!

 

Doživite najbolje od filmskog sveta CineStar Channels – Vaš prozor u svet neograničene zabave!

 

CineStar Channels potražite kod svog operatera!