SPEKTAKULARNA LISTA BLOKBASTERA NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA U SEPTEMBRU

I dok pripreme za jesen polako počinju, CineStar TV kanali su odlučili da letnju filmsku euforiju preliju u septembar. Gledaoci će i ovog meseca na svojim malim ekranima moći da gledaju neke od najiščekivanijih hitova. Prvi vikend u mesecu, tačnije u subotu, 3. septembra u 20:00, na programu je komedija Pas (Dog) čiji je koreditelj i glavni glumac Čejning Tejtum u ulozi bivšeg vojnog rendžera Brigsa. Iako spojeni protiv svoje volje, Brigs i Lulu, simpatični belgijski ovčar, putuju obalom Pacifika sa samo jednim ciljem – da na vreme stignu na sahranu svog najboljeg prijatelja.

 

 

U nedelju, 4. septembra, od 18:15, najmlađi će uživati u animiranom sinhronizovanom filmu Kućni ljubimci na tajnom zadatku (Pets United), autora filma Konferencija životinja. Tom prilikom upoznaće Rodžera – psa lutalicu koji se brine o napuštenim životinjama kradući hranu od bogatih i pomažući siromašnima. Čineći ova dobra dela, Rodžer upoznaje Belu, razmaženu i bogatu mačku, a nevolje ih primoravaju da postanu jedno drugom najveća podrška uprkos razlikama. U subotu, 10. septembra, s početkom u 20:00, na programu je film Plaćenik (The Contractor) koji prati marinca Džejmsa Harpera (Kris Pajn) koji se nakon što je nečasno otpušten iz marinaca, pridružuje paravojnoj organizaciji da bi izdržavao svoju porodicu. Tokom tajne misije u Berlinu, napuštaju ga oni kojima je najviše verovao i osuđen je da se bori za sopstveni život.

 

 

Već sledeće subote, 17. septembra u 20:45, gledaoce očekuje nova TV premijera, film Mesečev pad (Moonfall), naučnofantastični spektakl Rolanda Emeriha, reditelja ultimativnih blokbastera kao što su Dan posle sutra, Dan nezavisnosti i 2012.

 

 

24. septembra u 20:40 na ekranu će biti napeti triler Sat očaja (The Desperate Hour) sa Naomi Vots, nominovanom za Oskara, kao glavni lik. Drugu polovinu septembra obeležiće poslednja, sedma sezona popularne kriminalističke serije Boš, koja je oduševila kritičare i publiku i ocenila je visokom ocenom 8.5 na IMDB-u i čak 97% na Rotten Tomatoes.

 

 

Za detaljan raspored filmova i serija na kanalima CineStar TV, posetite naše Facebook i Instagram profile i YouTube kanal.