SLUČAJNO ZAJEDNO – ADAM SENDLER i DRU BARIMOR

Od četvrtka 03. jula u bioskope stiže film „ Slučajno Zajedno“ (Blended) sa Adamom Sendlerom i Dru Barimor u glavnim ulogama a u režiji Frank Koračija koji je režirao poznati film  „ Click “ sa Adamom Sendlerom u glavnoj ulozi i ostvario zapažen uspeh na svetskim box office listama .

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Proslavljena Holivudski komičar, Adam Sendler koga srpska bioskopska publika obožava što se može videti po rezultatima njegovih filmova na blagajnama, i više nego šarmantna Dru Barimor zajedno se nalaze u urnebesnoj komediji i porodičnoj avanturi koja će vam ulepšati prijatno provedeno popodne u rashladjenim bioskopima i ostaviti vas dugo nasmejane.

Blended (1)

Posle sastanka na slepo koji je prošao ne baš tako uspešno, Sendler i Barimor nalaze se čudnim obrtom situacije i (ne)srećnim spletom okolnosti u prelepom Afričkom resortu, gde se stvara ljubavni fluid izmedju njih dvoje sa velikom podrškom njihove mnogobrojne dece…Mnogobrojne smešne situacije spojice ovo dvoje ljudi na najlepši način da će im odmor u Africi ostati u najlepšem sećanju dugo, dugo vremena…

Blended (5)

U filmu pored Sendlera i Barimorove igraju i: Terry Crew, Bella Thorne, Braxton Beckham, Zack Henri…

???????

Trejler filma možete naći na sledećem linku:

U svim bioskopima od 03.Jula 2014-te!!!