ROBINZON KRUSO OD SUTRA U BIOSKOPIMA

Prošlo je skoro dvedeste godina od kada je publika mogla da vidi ovu vanvremensku storiju na velikom platnu.

Reditelji Vinsent Keselot i Ben Stansen uz pomoć inovativne i tehnički najmodernije animacije do surove realnosti prikazali su ostrvo na koje se Robinzon Kruso nastanio nakon brodoloma.

Kreatori  hitova Semi  1 i 2 i Kuća velikog mađioničara donose istinitu priču o brodolomcu nesalomljiva duha, Robinzonu Krusou.

Na malom, egzotičnom ostrvu , papagaj Utorak  živi u raju sa svojim prijateljima. Ipak, Utorak  ne prestaje razmišljati o svetu izvan ostrva. Nakon velike oluje, papagaj i njegovi prijatelji pronalaze nepoznato stvorenje na plaži: Robinsona Krusoa. Papagaj u njemu odmah vidi kartu za odlazak s otoka i otkrivanje, njemu nepoznatog sveta. Kruso uskoro postaje svestan da na pustom ostrvu  može preživeti samo uz pomoć papagaja i ostalih životinja, a to će biti teško, budući da životinje ne govore „ljudski”.

Ovo je priča za celu porodicu koja će Vam sigurno zagrejati srca.

https://youtu.be/ZcFHN_dvJL0

Nova ekranizacija klasične priče o Robinsonu Krusou u domaće bioskope dolazi SUTRA,  11.02 a u ovom crtaću prepoznaćete glasove naših slavnih glumaca: Nikole Rakočevića, Dušanke Stojanović Glid, Jovane Stipić i Dimitrija Stojanovića.