PROVEDITE DAN ZALJUBLJENIH UZ ROMANTIČNE FILMOVE NA CINESTAR TV-U

 

 

Bilo da ovaj dan provodite s partnerom, prijateljima ili solo, romantični ste ili si još niste priznali da jeste, pripremili smo za vas bezvremenske naslove kojima se uvek rado vraćamo! Utorak, 14. februar provedite uz pomno odabranu filmsku selekciju romantičnih hitova samo na CineStar TV 1 kanalu.

 

Ljubavni džekpot

Dobitnica Oskara Ketrin Zita Džouns i zvezda hit komedije „Mamurluk“, Džastin Barta nose glavne uloge u ovoj romantičnoj komediji smeštenoj u Njujorku. Nakon što je uhvatila muža kako je vara, Sendi se iz predgrađa seli u središte grada, iznajmljuje stan i dobija posao iz snova na televiziji. Uskoro upoznaje mladog Arama koji pristaje da čuva njenu decu, dok Sendi odlazi na dogovoreni sastanak. Problem nastaje u trenutku kad Aram i Sendi završe jedne noći u krevetu.

 

 

 

Samo prijatelji

Srednjoškolac Kris Brander (kojeg glumi Rajan Renolds)  zaljubljen je u svoju prijateljicu Džejmi  Palamino. Kad joj napokon prizna što oseća, ona mu kaže da želi da budu samo prijatelji nakon čega on, posramljen, odlazi iz grada.
Deset godina kasnije, Kris je uspešni producent u vezi s egoističnom pop zvezdom Samantom Džejms. Međutim, on i dalje pati za Džejmi. Kad se putovanje u Pariz izjalovi, on se vraća u svoj rodni grad ne bi li je konačno osvojio…

 

 

Ponoćno sunce 

Srceprajuća priča o ljubavi u stilu najvećih romantičnih klasika, s mladim zvezdama Belom Torn i PatrikomŠvarcenegerom  u glavnim ulogama. Epska romantična drama, govori o 17-ogodišnjoj devojci Kejti koja, zbog retke bolesti, ne sme da bude izložena suncu. Tokom dana je u kući, a tek naveče, po mraku, kreće prema lokalnoj železničkoj stanici gde svira gitaru za putnike. Jedne večeri, upliće se sudbina, i Kejti upoznaje dečka s kojim započinje letnju romansu.

 

 

After: Posle Sudara

Ako nikada niste pogledali slavnu “After” franšizu, onda je Dan zaljubljenih pravo vreme. CineStar TV 1 vam donosi prvi i drugi deo serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih, Hardina i Tese, koja ne poznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Ane Tod koji je proglašen pravom globalnom senzacijom.

 

 

Umeš li da čuvaš tajnu?  

Romantično veče na CineStar TV 1 započinje komedijom o devojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu očekujući da ga više neće videti. Ali iznenađenje je veliko kad ga sretne na svom novom poslu i to u ulozi šefa.

 

 

Kako uhvatiti neženju?   

Kijanu Rivs i Vinona Rajder glume Frenka i Linsdej, goste koji su pozvani na venčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će se sve završiti – velikom ljubavi ili velikom svađom?

 

 

Zavedi me ako možeš  

Ko bi rekao da će par Šerliz Teron i Set Rogen tako savršeno „kliknuti“ u filmu „Zavedi me ako možeš“! Iskre počinju kada se Fred Flarski sretne sa devojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja – a sada popularna američka političarka. Šarlot ima ambiciju da se kandiduje za predsednicu SAD-a pa moli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprima potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom sekretarkom i preokrene ceo njen svet naopako.

 

 

Bezvremenska Adaline   

U ponoć nas očekuje Bezvremenska Adaline, inspirativna ljubavna priča s Blejk Lajvli, Harisonom Fordom i Mihilom Hojsmanom u glavnim ulogama.

Adelin Bovman rođena je 1908. a nakon čudesne automobilske nesreće koju doživljava prestaje da stari i u telu 27-godišnjakinje proživljava gotovo ceo 20. vek. Bojeći se da niko osim njene porodice ne sazna istinu, Adalin živi povučeno okružena svojim najbližima sve do trenutka kada se prošlost, sadašnjost i budućnost ne spoje na najlepši mogući način.

 

 

Ponudu i dostupnost CineStar TV 1 kanala možete istražiti na platformama i web stranicama svog operatera, a raspored emitovanja na https://cinestartvchannels.rs/.

 

****