PROŠETAJTE CRVENIM TEPIHOM UZ POZNATE HOLIVUDSKE ZVEZDE!

Jedan vikend u martu bolji je od svih ostalih!

 

Postoji samo jedan vikend glamurozniji od svih – Vikend Oskara! Prvog vikenda u martu zauzmite svoje mesto pred malim ekranima, jer su CineStar TV Premiere kanali pripremili najbolje od najboljeg iz sveta Holivuda. Prošle godine na crvenom tepihu, ove godine na CineStar TV Premiere kanalima.

 

Najprestižniji filmski događaj u godini sve je bliže, a poznati i slavni iz sveta sigurno već imaju spremne odevne kombinacije i govore. Rekordni broj nominacija, brojne kategorije, glamur, sjaj i bleštavilo samo su deo onoga što se može očekivati od ove prestižne i trijumfalne 90. dodele.

Spektakl i bleštavilo kakvo ovaj događaj i zaslužuje, predstaviće samo najbolje od najboljeg iz sveta filma, a ne sumnjamo da će potencijalnim dobitnicima dodela biti podjednako uzbudljiva kao i nama. Trka za prestižni kip počinje u nedelju, 4. marta, a cela ceremonija trajaće do dugo u noć.

 

 

Kako biste se prisetili najboljih oskarovskih naslova i dodatno zagrejali za prestižnu ceremoniju dodele, prvi vikend u martu budite uz Vikend Oskara na CineStar TV Premiere kanalima kada će od petka 2. marta do nedelje 4. marta biti prikazani najbolji nominovani i nagrađeni filmovi.

Tako će se na rasporedu CineStar TV Premiere 1 kanala, 2. marta u 19.30 sati naći najgora pevačica na svetu i film Slavna Florens, a odmah posle nje u 21.30 sati sledi TV premijera Jackie s Natali Portman u glavnoj ulozi, čija radnja prati život Džeki Kenedi, udovice američkog predsednika Džona F. Kenedija, posle njegovog ubistva. Na CineStar TV Premiere 2 kanalu prvog dana će se prikazivati drama Soba u 21.00 čas s Bri Larson u glavnoj ulozi, a odmah posle ove dirljive priče, živu glavu će u 23.05 pokušati da izvuku Džoš Hartnet, Juan Makgregor i Tom Sajzmor u ratnoj drami Pad crnog jastreba, dvostrukom dobitniku nagrade Oskar.

 

 

Drugi oskarovski dan na CineStar TV Premiere 1 kanalu donosi novu TV premijeru i biografsku dramu Lav koja će vas sigurno dirnuti i rasplakati, a Dev Patel i Nikol Kidman dokazaće da je šest nominacija za nagradu Oskar u potpunosti zasluženo. Posle dirljive priče o odrastanju, ne propustite dobitnika ove prestižne nagrade, kultni 00:30 – Tajna operacija, o akciji američkih specijalaca i borbi protiv terorističke grupe Al Kaida. Uz CineStar TV Premiere 2 prisetite se pevačke legende i kratkog života slavne Amy s početkom u 20.30 sati, dok će odmah posle biografije slavne pevačice svoju priču o životu u zatvoru ispričati mladi Arapin Malik u kriminalističkoj drami Prorok.

 

Poslednjeg dana, pred sam početak maestralne dodele, zagrejte se uz CineStar TV Premiere 1 kanal, prošlogodišnjeg šestostrukog dobitnika nagrade Oskar, neverovatne glumce Rajana Goslinga i Emu Stoun i TV premijeru mjuzikla La La Land. Posle pesme, plesa i romantike nasmejte se propalom tekstopiscu uz Nikolasa Kejdža i Meril Strip u filmu Adaptacija. Ratnu dramu slavnog Mela Gibsona, Greben spasa i neverovatnu biografiju o famoznom poduhvatu Čovek na žici, pratite od 20.45 sati na CineStar TV Premiere 2 kanalu.

 

 

Ukoliko ove godine želite da prestižnu dodelu učinite drugačijom, predlažemo da to uradite uz premijerne filmske hitove. Osetite duh holivudske atmosfere i udobno se smestite ispred svojih malih ekrana od 2. do 4. marta jer CineStar TV Premiere kanali donose Vikend Oskara. Popularni oskarovci bolji su uz premijerne hitove i naslove koji su imali svetsku bioskopsku realizaciju, a prikazuju se s odmakom od svega 12 do 16 meseci od početka prikazivanja u bioskopima. CineStar TV Premiere filmski kanali gledaocima omogućuju praćenje omiljenih filmskih i serijskih sadržaja u HD rezoluciji, 24 sata dnevno s 5.1 zvukom i srpskim titlovima bez reklama.

 

Raspored emitovanja svih filmova i programa cele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete da vidite na RASPORED.