PRIPREMA. POZOR. GLEDAJ!

OMILJENE TV SERIJE NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA!

 

Cinestar TV Premiere kanali do kraja godine donose pregršt vrhunskih serija. Nagrađivane i napete psihološke igre s neizvesnim krajem, zvezdanom glumačkom postavom i slavnim oskarovcima prikovaće vas za male ekrane.

Nezavisno od toga da li ste filmofil ili više volite celovečernje gledanje serija – na pravom ste mestu. Osim premijernih vrhunskih naslova koji su imali bioskopsku realizaciju do pre samo godinu dana, večnih holivudskih klasika, adrenalinskih akcija, stravičnih psiholoških trilera i horora, kao i filmova za celu porodicu, CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala svojim gledaocima pruža još veći izbor sadržaja.

Došlo je vreme nove generacije ljudi! Sintovi su humanoidni roboti čija je glavna funkcija da pomažu u svakodnevnim kućnim poslovima. Prvobitno su zamišljeni kao pomoć ljudima, ali šta ako stvari krenu u pogrešnom smeru… ili pravom, u njihovom slučaju? Koliko dugo sintovi mogu da ostanu nesvesni svog postojanja i ne počnu da razmišljaju kao ljudi, baš kao svako od nas?

Prvu sezonu serije „Ljudska vrsta“, koja inteligentno postavlja različita filozofska, moralna i etička pitanja koja se pojavljuju prilikom proučavanja teme veštačke inteligencije, pratite na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedeljka do četvrtka u 21 h.

 

 

 

Nakon nove generacije ljudi, vreme je da pređemo u neku sasvim drugačiju dimenziju. Oskarovac Dž. K. Simons uvodi nas u dve dimenzije istog sveta kroz seriju „Dvojnik“. Mračni svet intriga, opasnosti i izdaje, a možete verovati samo sebi, odnosno identičnom dvojniku iz paralelnog sveta. Dobitnik nagrade Emi za udarne termine, serija se bavi temama identiteta, sudbine i izgubljene ljubavi, i postavlja pitanje na koje niko ne zna odgovor: “Šta da su nam životi mogli biti drugačiji?“. Atraktivnu glumačku postavu, uz već spomenutog Simonsa, upotpuniće Olivija Vilijams i Hari Lojd.

Prva sezona priče o tajanstvenom svetu skrivenom ispod površine naše svakodnevice kreće 20. maja na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedeljka do četvrtka u 21 h.

 

 

 

Previše psiholoških igrica? Svi oni koji nisu preterano veliki fanovi tmurne tematike, u junu vas uvodimo u svet pravih igrica i gejmera i putovanje kroz vreme, jer NF komedija „Čovek iz budućnosti“, Seta Rogena, sve je to. Do sada smo navikli da gledamo heroje koji su odabrani i pretočeni u neki specifičan svet, ali u ovom slučaju „heroj“ uglavnom ostaje ko je i bio na početku priče. Definicija heroizma ne počiva na onoj klasičnoj transformaciji iz običnog u superheroja.

Počinjemo sa emitovanjem prve dve sezone serije „Čovek iz budućnosti“ 10. juna u 21 h na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

 

Ono što je započelo kao strip devedesetih, preraslo je u bezobraznu, blasfemičnu, duhovitu i zaraznu seriju koju nikako ne smete propustiti. Serija „Propovednik“ predstavlja adaptaciju kultnog i, s hrišćanskog stanovišta, bogohulnog, istoimenog stripa Garta Enisa i Stiva Dilona. Priča o propovedniku iz Teksasa, Džesiju Kasteru, kojeg jednog dana obuzme… nešto natprirodno.

Ukoliko želite da se pozabavite večnim pitanjem “Postoji li Bog uopšte?“ ili ste fan stripa, pa želite da vidite kako je ova fascinantna radnja pretočena u drugu vrstu medija, u julu svakako ne smete propustiti prvu sezonu serije „Propovednik“.

 

 

Šta je stvarnost, a šta mašta? Sledećih nekoliko meseci pravo je vreme za otkrivanje tajanstvenog i paralelnog sveta svakodnevice uz najpopularnije serije na CineStar TV Premiere kanalima. Ukoliko ste veći ljubitelj filmova, raspored svih filmskih kanala CineStar TV Channels grupacije možete pratiti svakodnevno na veb-stranici u rubrici RASPORED.