PRIBLIŽAVAMO SE PREMIJERI FILMA „ODRED OTPISANIH“

Da li ste spremni da prodrmate ovo leto? U četvrtak 04.08 u domaće bioskope stiže najočekivaniji film ovog leta ali i ove godine!

Warner Bros. Pictures okupio je najveće zvezde i smestio ih u svoj novi film Suicide Squad (Odred otpisanih) i na velike ekrane doneo najveće negativce DC Comics’ tima koje su Robert Kanigher i Ross stvorili  davne 1959. godine.

Grupa  jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutovani  su za tajni zadatak od strane  vladinog agenta  Amande Valer (Viola Davis). Pod nazivom ODRED OTPISANIH kreću u pogubnu misiju, preopasnu za obične snage bezbednosti i vojske, koja im je dodeljena u zamenu za određene povlastice.

Film je režirao  David Ayer koji je i autor velikih bioskopskih hitova  Fury i Sabotage. Ayer je sam po sebi garancija vrhunskog filma koji je i u ODREDU OTPISANIH pokazao sve svoje kvalitete i napravio film koji se uveliko razlikuje od drugih superherojskih filmova.

Takođe Ayer je okupio i vrhunsku glumačku ekipu koja koherentno i u potpunoj harmoniji oslikava likove na velikom platnu.

Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Captain Boomerang (Jai Courtney), Rick Flag (Joel Kinnaman), Katana (Karen Fukuhara) ,Enchantress (Cara Delevingne), El Diablo (Jay Hernandez), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), i Slipknot (Adam Beach).

U filmu će se takođe pojaviti i  Batman (Ben Affleck).

Predstavljamo Vam i vrhunski trejler ovog filma koji je montiran na POZNATE MELODIJE SAVREMENE MUZIKE!

https://youtu.be/-aSPH6Hc8HQ