PREDSTAVLJAMO VAM VESELU DRUŽINU SA FARME OVČICE ŠONETA

Kako će se Šone snaći u velikom gradu ostaje nam da vidimo, do tada se pripremamo i predstavljamo vam veselu družinu sa farme!

ŠONE I BLICER:

?

Šone je miroljubiva i pitoma ovca, uvek spremna za druženje. Ponekada je nestašan i svoje drugare često uvodi u nove avanture. U ovom filmu očekuje ih najveća avantura do sad. Pas Blicer je sa druge strane ozbiljan i veran čuvar stada. On se trudi da sačuva tajnu o ovom stadu (otkrićete je 5.marta) i ne dozvoljava da ovčicama bilo ko uradi ništa nažao.

FARMER:

shaun the sheep1

Farmer nije svestan da su životinje na njegovoj farmi krajnje neobične. Svoja zaduženja obavlja bez mnogo emocija. Blicer mu je glavni prijatelj i zajedno sa njim odgovoran je za funkcionisanje farme.Jednog dana farmer nestaje i tu kreće nova avantura koju ćete videti u ovom filmu.

SVINJE:

shaun the sheep2

Svinje su totalni opozit Šonetovom stadu. Zajedljive, prljave i drske glavne su kabdahije na farmi. Medjutim, kada je farma ugrožena najače su u ekipi za odbranu farme.

…i na kraju STADO

shaun the sheep3

Stado su tipične ovce, ceo dan provode u ipsaši sve dok Šone ne dobije neku novu ideju, kada ga oni verno prate. One u svemu vatreno prete Šoneta ali su krajnje nespretne i ne baš pametne, te Šonetu zadaju probleme u ostavrivanju njegovih namera ali i Bliceru…

Film „Ovčica Šone“ u domaće bioskope dolazi 05.marta a deo avanture otkrite u trejleru ispod:

http://youtu.be/wxNkDUDWnMI