PREDSTAVLJAMO VAM PRVI TREJLER ZA „POBUNJENE“

Trenutno najzaposlenija mlada glumica Shailene Woodley, koju smo upoznali u velikom prolećnom  hitu DRUGAČIJA, , i koja nas je osvojila maestralnom glumom u filmu Krive su zvezde, nastavlja svoj zvezdani put.

Naime, film koji ju je i vinuo u holivudsku A-klasu sledeće godine dobija nastavak, razvijajući tako radnju identično kao i originalni bestseller predložak, serijal  DRUGAČIJA, Veronike Rot. Futuristički triler pod nazivom POBUNJENI  u bioskope dolazi u martu, a u njemu ćemo moći da saznamo šta se dalje dešava sa grupom ljudi koji  ne mogu da se  uklope u društvo budućnosti koje je podeljeno na frakcije, jer osećaju da nisu samo nesebični, neustrašivi, učeni ili iskreni, nego u sebi imaju više ovih osobina.

Naime, Čikagu iscrpljenom ratom nedostaje hrane i ostalih resursa, pa je za mir i normalno funkcionisanje zajednice najbolje da svaka frakcija radi ono u čemu je najveštija. Na svoj 16. rođendan svako mora izabrati kojoj frakciji, odnosno grupi, pripada.

U porodici nesebičnih odrasta Beatris Tris Prajor (Shailene Woodley), koja se suočila sa svojim najvećim strahom kad je otkrila da je drugačija , odnosno da njena ličnost  ne odgovara ni jednoj frakciji. Nakon što sama sebe pokuša da prisili da se ipak uklopi u podelu koja joj je nametnuta, ona postaje pobunjena, te shvata da nije jedina. Kao što to uvek biva, promene će pokrenuti upravo oni koje društvo smatra najvećim otpadnicima…

Drugi nastavak DRUGAČIJE  režirao je Robert Schwentke, a u njemu glume i oskarovka Kate Winslet, Zoë Krawitz i  Theo James

Link ka trejleru:

http://youtu.be/7Ql1T41Jw5U