PREDSTAVLJAMO VAM NAJNOVIJU IGRICU KOJA ĆE VAS POVESTI PRAVO U NEDODJIJU

Film PAN sa Levi Milerom i Hju Džekmenom u glavnim ulogama ostvarenje je koje će sigurno obeležiti filmsku jesen 2015.

Otkrićete stari svet Nedodjije na novi do sada nevidjeni način, a za one nestrpljive i one koji žele da postanu deo tog magičnog sveta na novom nivou autori filma su pripremili i interaktivnu igru koja će Vas odvesti pravo na magični brod Petra Pana i Kapetana Kuke a vi ćete biti glavni akteri.

Idite na zvanični sajt filma PAN i ulogujte se preko aplikacije u igru i postanite deo čarobne družine!

A film…to je već nešto posebno.

Petar je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljivog buntovničkog duha koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojem provodi život.  Ipak  jedne potpuno neverovatne noći, Petar duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nedodjija. U toj će zemlji pokušati da pronadje  svoje mesto, a doživeće najneverovatnije avanture i preživeti borbe na život ili smrt, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobedio okrutnog pirata, Petar otkriva svoju sudbinu – postaće  heroj koji će zauvek ostati zapamćen kao Petar Pan.

Film PETAR PAN režirao je Joe Wright, a u njemu ćemo kao Crnobradog gledati Hugha Jackmana, Garrett Hedlund je Kapetan Kuka, Rooney Mara Tigrica Lili, dok  se u ulozi Petra Pana pojavljuje potpuni naturščik Levi Miller.

Film je u bioskopima od 08. oktobra!

Otputujte u Nedodjiju preko ovog linka:

http://www.panmoviegame.com/