PREDSTAVLJAMO VAM MLADU ZVEZDU FILMA „DEVET ŽIVOTA“

Dvostruki dobitnik Oskara Kevin Spejsi, dobitnica Zlatnog globusa Dženifer  Garner kao i vrhunski Kristofer Voken glume zajedno u porodičnoj komediji Devet života. Međutim pored ovih zvezda holivuda , film „ Devet života „ nam predstavlja i atraktivnog Robija Amela koji će doslovno porobiti srce svake dame koja dođe da vidi ovu prelepu porodičnu komediju u bioskopima.

 

Robi Amel je 28-godišnji filmski i televizijski glumac koji je svoje ime  počeo da gradi u vrhunskim serijama i tv filmovima. Amel je ostvario i bogatu karijeru u pozorišnim produkcijama u Americi i to u postavkama svetkih klasika poput Šekspira, Rasina a pozorišna publika ga najviše pamti po ulozi u komadu „ Važno je zvati se Ernest“ Oskara Vajlda.

 

U filmu „ DEVET ŽIVOTA“ Robi tumači ulogu požrtvovanog sina Toma Branda (Spejsi) koji će sve učiniti da odbrani čast, ugled i ideju svog oca!

Tom Brand je milijarder, radoholičar, na vrhuncu svoje karijere. Međutim, taj način života ga je udaljio od njegove predivne žene i ćerke Rebeke.  Bliži se jedanaesti rođendan njegove ćerke i ono što je oduvek htela je bila je mačka, koju nikada nije dobila. Tom mrzi mačke, ali kako mu vreme za kupovinu poklona ističe, odlučuje da joj mačku ipak kupi. U toj potrazi on završava u mističnoj radnji sa ekscentričnim vlasnikom – Felixom Perkinsom (Christopher Walken), koji mu predstavlja veličanstvenu mačku, zvanu Mr. Fuzzypants. Na putu da donese ćerki ljubimca iz snova, dogođa se nešto bizarno i Tom završava zarobljen u telu gospodina Mekodlakog. Usvojen od svoje porodice kao mačka, Tom počinje da gleda na svoj život i porodicu drugim očima.

 

Film startuje sa redovnim prikazivanjem u četvrtak 03.11.