POTRAŽITE KOD SVOG OPERATERA NOVI FILMSKI KANAL – CINESTAR TV 2

CineStar TV 2 predstavlja sam vrh filmske TV ponude. Namenjen je izbirljivoj publici i prilagođen porodičnoj atmosferi, a koji istovremeno donosi najbolja filmska ostvarenja i omiljene serije. Upravo na ovom kanalu možete pronaći najbolje od filma na jednom mestu, a za sve one željne još više informacija iz filmskog sveta, tu su i ekskluzivne reportaže sa snimanja velikih filmskih hitova najpoznatijih holivudskih studija, intervjui s glumačkim zvezdama i rediteljima, te mnoštvo zanimljivih „iza kamere“ ekskluziva.

 

BOGATA PROGRAMSKA SHEMA U JUNU

 

Filmski maraton, kokice i neko omiljeno piće – što se nas tiče odličan provod je zagarantovan. U nastavku donosimo predloge za jun. Sigurno ćete naći bar tri koji će se ama baš svima dopasti!

 

Operacija Entebe

Istinita priča o talačkoj krizi u avionu snimljena prema događajima iz 1976. godine kada su četvorica otmičara —dvojica Palestinaca i dvojica Nemaca — oteli avion Air Francea s 250 putnika i usmerili ga na sletanje u grad Entebe u Ugandi, dok su zahtevali oslobađanje desetina palestinskih i propalestinskih zatvorenika. Izrael je tada odgovorio vrlo rizičnom operacijom spašavanja talaca: tajno su poslali elitne komandose pod vodstvom Yonatana Netanyahua. Izraelski komandosi su u toj akciji izveli iznenadni napad u kojem su pobili sve otmičare i 20 vojnika iz Ugande, a zatim su avionom vratili u Izrael sve otete putnike i članove posade. Gledajte 12. juna u 20:45 na CineStar TV 2 kanalu.

 

Cena života

Priča prati mladog 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III (Charlie Plummer) koji je otet, a njegova majka Gail (Michelle Williams) pokušava da uveri njegovog dedu, milijardera Gettyja (Christopher Plummer), ujedno najbogatijeg čoveka na svetu, da plati otkupninu. Kad stari Getty odbije, otmičari postaju brutalni. U trci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu? Gledajte 13. juna u 21:00 na CineStar TV 2 kanalu.

 

Slagalica strave 8

Za sve ljubitelje horora, CineStar TV 2 je pripremio nastavak najpoznatije horor franšize na svetu – Slagalice strave. Otkrijte više o istoriji najpoznatijeg televizijskog serijskog ubice i kako je uspeo namestiti zločine, iako je mrtav više od decenije. Slagalica strave 8 prikazuje se 18. juna u 22:40 na CineStar TV 2 kanalu.

 

Špijun koji me je šutnuo

Audrey (Mila Kunis) i Morgan (Kate McKinnon), dve tridesetogodišnjakinje iz Los Andjelesa , nađu se upletene u neočekivanu svetsku zaveru, kada se Audreyin bivši dečko pojavi u njihovom stanu s opasnim ubicama za petama. Njih dve odmah kreću u akciju, bežeći preko Evrope sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas sveta. Pratite film 19. juna u 20:45 na CineStar TV 2 kanalu.

Enderova igra

Zemlja je pretrpela dva razorna napada vanzemaljske vrste, koja izgleda ima čvrstu nameru da uništi čovečanstvo. 70 g. kasnije, ljudi se udružuju i pokušavaju da spreče da ih tehnološki superiorna vanzemaljska rasa uništi. Ender Vigin je tih i genijalan dečak koji može da postane spasitelj ljudske vrste. Razdvajaju ga od njegove voljene sestre i nasilnog brata i odvode u školu za ratovanje, koja se nalazi u Zemljinoj orbiti. Tamo će proći testiranja i usavršavati se u ubicu koji počinje prezire sebe, a s nadom da će spasiti Zemlju i svoju porodicu. Gledajte 20. juna u 19:05 na CineStar TV 2 kanalu.

 

Tully

Film prati mladu majku Marlo (dobitnica nagrade Oskar®, Šarliz Teron ), koja jedva preživljava iz dana u dan uz troje dece, od koje je jedno novorođenče. Od brige za decu, pospremanja, pranja, spremanja večere i ostalih kućnih poslova, Marlo jedva dočeka veče, a od muža baš i nema prevelike pomoći. Jednoga dana brat odluči da joj unajmi dadilju. U početku neodlučna, Marlo se na kraju veže za pažljivu i punu iznenađenja mladu dadilju imena Tully. Ovaj film gledajte 20. juna u 22:50 na CineStar TV 2 kanalu.

 

Sabotaža

Džon Bričer (Arnold Schwarzenegger) predvodi svoj elitni tim tajnih specijalnih agenata DEA-e u akciji upada u sigurnu kuću narko kartela u Atlanti. U njegovom su timu Monster (Sam Worthington), Šugar (Terrence Howard), Nek (Josh Holloway), Piro (Max Martini), Tripod (Kevin Vance), Grajnder (Joe Manganiello) i Smouk (Mark Schlegel). Zgrada je pod jako dobrom zaštitom i očigledno je da kartel pokušava u njoj da sačuva nešto izuzetno važno. Lizi (Mireil Enos) predvodi tim kroz kišu metaka do prostorije u kojoj se nalazi 200 miliona dolara u gotovini. Jedan od članova tima gine, a ostali krišom ubacuju deset miliona dolara u kanalizaciju ispod kuće, dok ostatak novca spaljuju. Misija je naizgled okončana. Ili…? Gledajte 21. juna u 20:30 na CineStar TV 2 kanalu.

 

Anon

Radnja filma smeštena je u blisku budućnost, gde ne postoje privatnost, neznanje ili anonimnost. Sva naša razmišljanja su zabeležena i zločin gotovo da ne postoji. Policajac Sal Friland čini sve kako bi zaštitio svoj grad od zločina. Međutim, stvari se zakomplikuju kada upozna hakerku poznatu kao „The Girl”, bez identiteta, istorije i bilo kakvog zapisa o njoj. Sal shvati da ovo nije kraj zločinima, već njihov početak, kao i da će morati da je pronađe pre nego što postane sledeća žrtva. Gledajte 24. juna u 20:30 na CineStar TV 2 kanalu.

 

Plan bekstva 2

Godinama nakon što je pobegao iz ultramodernog zatvora iz kojeg je nemoguće pobeći, Ray je okupio novu vrhunsku ekipu. Međutim, kada jedan od članova njegovog tima nestane, Breslin je prisiljen da se vrati u pakao na zemlji i ponovo pobegne iz istog, kako bi spasio svog prijatelja osuđenog na brutalnu borbu poznatiju kao Had. Ne propustite ovaj film 26. juna u 20:30 na CineStar TV 2 kanalu.

 

Za više filmskog programa na CineStar TV 2 kanalu posetite stranicu s rasporedom, a kanal potražite kod svog operatera.