PORED TV EKRANA IVAN IVANOVIC I NA VELIKOM PLATNU

U  četvrtak, 05.februara, u bioskope  dolazi raskošna ekranizacija jedne od najpopularnijih epizoda legendarnog serijala o nepokorenim Galima, animirani hit ASTERIKS: NASELJE  BOGOVA. Na sinhronizaciji koja je trajala mesec dana radila su brojna glumačka imena poput Nenada Nenadovića, Dragana Vujića, Dubravka Jovanovića, Ivane Knežević, Marka Markovića  i Jelene Stojiljković, dok su se u glavnim ulogama našla dva poznata imena domaće scene: Boda Ninković u ulozi dobroćudnog Obeliksa i naš najpopularniji voditelj Ivan Ivanović koji je pozajmio glas glavnom junaku i omiljenom liku brojnih generacija Asteriksu, malom heroju velike snage.

ASTERIKS: NASELJE BOGOVA novi je deo ekranizacije čuvenog stripa Renea Gošinija i Alberta Uderza. U nameri da pokori i poslednje uporište Gala, Julije Cezar odlučuje da u neposrednoj  blizini sela sazida luksuzno stambeno naselje „Naselje Bogova“  u kojem bi živeli najveći umovi Rima.Na ovaj način kulturom i rimskom civilizacijom Cezar se nada da će jednom za svagda porobiti revolucionarne Gale. Kako bi sproveo svoj plan u delo arhitekta Squaronthehypotenus mora da raskrči viševekovnu šumu koja se uzdiže pored sela i na taj način onemogući život njegovim stanovnicima koji zavise od šume. Ovo je nešto što hrabri Asteriks i njegov nerazdvojni prijatelj Obeliks ne mogu da dozvole i bitka opet počinje…

Domaća publika će imati priliku i da se uživo upozna sa našim junacima na specijalnoj manifestaciji Porodičnog dana u bioskopu Cineplexx Delta City u nedelju 08. februara . Ivan Ivanović zajedno sa ostalom glumačkom ekipom družiće se sa najmladjima i uvesti ih u tajne Galskih ratnika.

Dok, sigurni smo, sa nestrpljenjem očekujete ovaj film predstavljamo Vam sinhronizovani trejler:

http://youtu.be/_D7TVy2ilZk