PONOSNI NA DOMAĆI FILM

CineStar bioskopi akcijom „Ponosi na domaći film“ i darovanjem posetilaca za kupovinu ulaznica za domaći film podstiču razvoj i uspeh domaće kinematografije

Blitz-CineStar, vodeći prikazivač u regiji, a u Srbiji prisutan u Pančevu, Zrenjaninu i Novom Sadu želi da podstakne razvoj i napredak domaćeg filma i da ga približi gledaocima:
„Pronašli smo način podrške domaćem filmu tako što darujemo one koji kupe ulaznicu za isti. Smatramo da će ovaj dugoročni projekat CineStar Loyalty cluba zaista podržati domaći film jer darovanjem duplih bodova za kupovinu ulaznice stimulišemo gledaoce da dođu u bioskop i da pogledaju domaći film.

Tom uštedom su posetioci zadovoljni i iskreno se nadamo da će domaći  film u našim bioskopima imati još više posetilaca, što je izuzetno važno za domaću kinematografiju, izjavio je Zoran Savić, član uprave Blitz CineStara prilikom predstavljanja novog projekta „Ponosni na domaći film“ koji ima za cilj da približi publici domaći film i da doprinese njegovom razvoju i uspehu.

Domaći film ima nesporne kvalitete i ide u korak sa trendovima moderne kinematografije u svetu, ali često puta, u bogatoj ponudi svetskih blokbastera, zaboravljamo na kvalitetne domaće filmove i užitak gledanja tih filmova na velikim platnima. Film je uspešan onoliko koliko ima gledalaca, stoga smo mi važna karika u uspehu domaće kinematografije.

CineStar podržava domaći film putem Loyalty kartice: za svaku kupovinu ulaznice za domaći film gledalac će dobiti duple bodove na svojoj kartici.
Prikupljeni bodovi se mogu koristiti za kupovinu proizvoda, hrane i pića  na koncesijama u bioskopu, pa je dupla ušteda garantovana posetiocima.
Stoga, osim kupovine ulaznica on line i prikupljanja bodova i ušteda, CineStar Loyalty kartica podstiče i  uspeh domaće kinematografije.

Akcija „Ponosni na domaći film“ i dupli bodovi na Loyalty kartici CineStara vas očekuju već sa jesenjim programom domaćih filmova Jesen samuraja, Stado i dr. Zatražite svoju Stars Club 2xbonus karticu na blagajni CineStar bioskopa.

Više informacija o CineStar Loyalty klubu potražite na:  http://www.cinestarcinemas.rs/stars-club-2xbonus-kartica

Iskoristite ovu bioskopsku super priliku za uštedu već s domaćim filmom Jesen samuraja koji počinje igrati u svim CineStar bioskopima od 5.10., a čija će se svečana premijera u Novom Sadu održati 5.10. u 19:45 u CineStaru u BIG centru. Pretprodaja ulaznica je otvorena http://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/jesen-samuraja/3925 .