POČELA PRETPRODAJA KARATA ZA NAJOČEKIVANIJI FILM LETA!

Juče je u bioskopima Cinestar i Cineplexx  počela pretprodaja karata za najnoviji film sa DC Comics junacima „ ODRED OTPISANIH“ (Suicide Squad) a za pretpremijerna prikazivanja filma 03.08.

ODRED OTPISANIH je pravo osveženje u svetu filma baziranog na poznatim strip junacima.

Warner Bros. Pictures okupio je najveće zvezde i smestio ih u svoj novi film Suicide Squad (Odred otpisanih) i na velike ekrane doneo najveće negativce DC Comics’ tima koje su Robert Kanigher i Ross stvorili su davne 1959. godine.

Grupa  jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutovani  su za tajni zadatak od strane  vladinog agenta  Amande Valer (Viola Davis). Pod nazivom ODRED OTPISANIH kreću u pogubnu misiju, preopasnu za obične snage bezbednosti i vojske, koja ima je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice.

Film je režirao  David Ayer koji je i autor velikih bioskopskih hitova  Fury i Sabotage. Ayer je sam po sebi garancija vrhunskog filma koji je i u ODREDU OTPISANIH pokazao sve svoje kvalitete i napravio film koji se uveliko razlikuje od drugih superherojskih filmova.

Predstavljamo Vam i vrhunski trejler ovog filma koji je montiran na POZNATE MELODIJE SAVREMENE MUZIKE!

https://youtu.be/-aSPH6Hc8HQ