PADDINGTON OD DANAS U BIOSKOPIMA

Omiljeni dečji književni klasik PADDINGTON, uz kojeg su od 1958. odrasle brojne generacije od danas oživljava i na velikom platnu! Ovaj prelepi porodični film nova je čarolija producenata Harija Potera u kojoj su u glavnim ulogama Hugh Bonneville, Nicole Kidman  i Sally Hawkins. Svi oni, zajedno sa simpatičnim peruanskim medom koji je doputovao u London u potrazi za novim domom, ovaj će Božić učiniti nezaboravnim brojnoj maloj i velikoj deci, čemu će svakako pridoneti i atraktivna sinhronizacija. Naime, našem Paddingtonu glas je dao  Milan Kalinić, dok se u ostalim ulogama pojavljuju Milan Lane Gutović, Anica Dobra, Ana Sofrenović, Toma Kuruzović, Srba Milin i Dobrila Ilić.

Film PADDINGTON prati komične avanture mladog medveda s crvenim šeširom koji doputuje u London te se nađe izgubljen i usamljen na železničkoj stanici. I baš kad se zabrine da gradski život nije onakav kakvim ga je zamišljao, pojavi se porodica  Braunovih. Oni pročitaju rukom napisanu poruku obešenu o njegov vrat (Molimo vas, pazite na ovog medveda. Hvala) i ponude mu čaj, ime i krov nad glavom. Čini se da mu se sreća osmehnula, ali stvari neće ići baš tako glatko…

Pozivamo vas da nam se u nedelju 21. decembra pridružite na svečanoj projekciji filma koja će se održati u okviru tradicionalnog Porodičnog Dana u bioskopu Cineplexx Delta City. Projekcija počinje u 16:40 dok će u prostoru bioskopa tokom celog dana biti organizovane brojne aktivacije za najlmladje.

A poziv na najbolju prazničnu zabavu ove godine pogledajte ovde:

http://youtu.be/oMSquueCz6Y