OVI LJUDI SU DOŽIVELI SVOJU NAJGORU NOĆNU MORU….NA JAVI!

Sinoć je publika u bioskopu Cineplexx Ušće imala priliku da pogleda film PRIZIVANJE ZLA 2 u društvu kakvom se nisu nadali!

Naime neposredno pre početka projekcije duh davno preminule zle opatice pohodio je bioskopsku dvoranu i plašio gledaoce filma PRIZIVANJE ZLA 2!

Publika je na prisustvo „ onostranog“ gosta reagovala različito, neki su se uplašili do srži dok su drugi želeli da stanu na put zlom entitettu.

Naravno u pitanju je bio performans koji su publici priredili distributerska kuća BLITZ FILM i bioskop Cineplexx a sve povodom obeležavanja najuspešnijeg otvaranja horor filma u Srbiji u istoriji.

A kakav je je film PRIZIVANJE ZLA 2!?

Nastavak filma snimanog prema originalnim zapisima najpoznatijih demonologa, bračnog para Eda i Lorraine Warren!

U novom nastavku ponovo ćemo moći gledati Eda (Patrick Wilson) i Lorraine Warren (Vera Farmiga) u ulozi paranormalnih istražitelja, koji će ovoga puta otputovati u Englesku. Priča je bazirana na istinitim događajima koji su se u periodu od 1977. do 1979. dešavali u jednoj kući u engleskom gradu Brimsdownu. Radi se o jednom od najvažnijih dokumentovanih paranormalnih slučajeva u svetu koji su pogodili porodicu Hodgson, a Ed Warren je ovaj slučaj naveo kao jedan od najstrašnijih iskustava tokom njegove karijere. Ed je preminuo 2006. godine, a Lorraine se i danas bavi istraživanjem paranormalnih pojava. Ovaj slučaj je tema brojnih knjiga, dokumentaraca, horora i TV serija.

Film PRIZIVANJE ZLA 2 se nalazi na repertoaru domaćih bioskopa!

https://youtu.be/MC0Fbs5f9HU