OVČICA ŠONE OD SUTRA U BIOSKOPIMA

Omiljeni junak sa malih ekrana „Ovčica Šone“ (Shaun The Sheep) od sutra se seli  na veliki ekran u velikoj avanturi u velikom gradu!

U produkciji studija Aardman koji nam je doneo Valasa i Gromita, Pirate , Piliće u bekstvu dolazi nam stop-motion avantura o Ovčici Šonetu. Ovog junaka sa udaljene britanske farme publika poznaje iz kultne televizijske serije a autori su odlučili da publici poklone i priliku da Šoneta vide i na velikom ekranu. Tako je, Šone sa svojim drugarima dolazi u bioskope u najvećoj avanturi do sada!

Sve je idilično na pastoralnoj farmi u kojoj Šone živi sa svojim drugarima. O njima se brine nežan i dobroćudan farmer , trudeći se da životinje žive spokojno i bezbrižno. Ponekada ih samo uznemiri njihov prijatelj poštar, majstor i po koji stanovnik obližnjeg seoceta. Jednog tmurnog dana farmer nestaje i družina sa farme postaje zabrinuta za svog gazdu.Hrabri Šone odluči da predje preko svojih strahova i gazdu potraži u velikom gradu u koji su načuli da je odveden. Kako će se Ovčica Šone snaći surovom svetu i da li će pronaći svog gazdu ostaje da vidimo u ovom filmskom ostvarenju.

A sada Vam predstavljamo drugare sa farme:

ŠONE I BLICER:

?

Šone je miroljubiva i pitoma ovca, uvek spremna za druženje. Ponekada je nestašan i svoje drugare često uvodi u nove avanture. U ovom filmu očekuje ih najveća avantura do sad. Pas Blicer je sa druge strane ozbiljan i veran čuvar stada. On se trudi da sačuva tajnu o ovom stadu (otkrićete je 5.marta) i ne dozvoljava da ovčicama bilo ko uradi ništa nažao.

FARMER:

shaun the sheep1

Farmer nije svestan da su životinje na njegovoj farmi krajnje neobične. Svoja zaduženja obavlja bez mnogo emocija. Blicer mu je glavni prijatelj i zajedno sa njim odgovoran je za funkcionisanje farme.Jednog dana farmer nestaje i tu kreće nova avantura koju ćete videti u ovom filmu.

SVINJE:

shaun the sheep2

Svinje su totalni opozit Šonetovom stadu. Zajedljive, prljave i drske glavne su kabdahije na farmi. Medjutim, kada je farma ugrožena najače su u ekipi za odbranu farme.

…i na kraju STADO

shaun the sheep3

Stado su tipične ovce, ceo dan provode u ipsaši sve dok Šone ne dobije neku novu ideju, kada ga oni verno prate. One u svemu vatreno prete Šoneta ali su krajnje nespretne i ne baš pametne, te Šonetu zadaju probleme u ostavrivanju njegovih namera ali i Bliceru…

Film „Ovčica Šone“ u domaće bioskope dolazi  sutra a do sutra…trejler:

https://youtu.be/wxNkDUDWnMI