OTPLOVITE U POSLEDNJU SEZONU POPULARNE PIRATSKE SERIJE „CRNA JEDRA“!

Spremite se za finalni okršaj na CineStar TV Premiere kanalima!

 

Nakon tri uspešne sezone najbolje gusarske serije izvršnog producenta Majkla Beja, došlo je vreme i za četvrtu, ujedno i poslednju sezonu revolucionarne serije „Crna jedra“. Za one željne toplijih krajeva i odmora, tu su slavni pirati koji će vas zagrejati u ovim zimskim danima. Krenite u gusarsku avanturu u ovoj poslednjoj sezoni!

 

„Crna jedra“ vratila su se na CineStar TV Premiere kanale, a zloglasni pirati, mačevanje i naoružani brodovi u potrazi za blagom čine pravu piratsku priču. Upravo takva priča događa se na samom početku 18. veka, kada caruju piratski zlikovci. Radnja je inspirisana klasičnim romanom Roberta Luisa Stivensona, „Ostrvo s blagom“, a bavi se periodom od dvadeset godina pre radnje u romanu. Neki likovi koji se pojavljuju u seriji zaista su zloglasni pirati, neki su plod mašte, ali zajedno čine opasnu piratsku družinu. U tom svetu se svi konflikti rešavaju nasiljem, a pirati imaju jedan zajednički cilj – da se domognu velikog blaga sa španskog broda.

 

Bilo da ste ljubitelj piratskih avantura ili tek otkrivate njene moći, prisetite se njihovih sudbina u pretposlednjoj, trećoj sezoni. Harizmatičan kapetan Flint kojeg glumi Tobi Stivens, uz neutaživu želju za osvetom, izaziva strah i trepet sa svojom posadom, dok kapetanov saradnik Džon Silver, kojeg glumi Luk Arnold, težak piratski život želi da zameni bezbrižnim lagodnim uživanjem. Za to vreme, Flintova glavna baza Nasau, na bahamskom ostrvu Nju Providens, našla se pod pretnjom britanske kraljevske mornarice.

 

Blago je san svakog pirata, a ko je zloglasnom kapetanu pomogao da se domogne najvećeg plena,  preostaje nam da saznamo u napetoj poslednjoj sezoni. Moćni kapetan ne oprašta, za njega rat tek počinje. Prema tome, kriterijumi su postavljeni na visokoj lestvici, i od ovog piratskog hita ne očekujemo ništa manje nego epski kraj kakav on i zaslužuje.

 

Otplovite na poslednje putovanje slavnih pirata dugoočekivane poslednje sezone serije Crna jedra i još jednom doživite maestralno prikazano zlatno doba piratstva. Jeste li spremni za finalni okršaj u kojem će civilizacije pasti, a legenda ustati? Ukoliko jeste, poslednju sezonu serije možete pratiti do 26. decembra na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedeljka do četvrtka u večernjem terminu.

 

Detaljan raspored emitovanja omiljenih serija i filmova možete pogledati na web stranici CineStar TV Channels na linku RASPORED