DŽ. K. SIMONS UVODI NAS U PARALELNE DIMENZIJE KROZ SERIJU DVOJNIK NA CINESTAR TV 1 KANALU

Nezadovoljan svojim radnim mestom u Berlinu u UN-u na kojem radi već 29 godina, Hauard Silk (DŽ.K. Simons) želi promenu. Nakon što mu je šef jasno rekao da unapređenje nije moguće, Hauard dozna da je radno mesto koje je zatražio dobio njegov kolega, Marsel. Hauard daje otkaz da bi mogao da se brine o svojoj supruzi Emili koja je u komi nakon što ju je udario automobil. Ali njegov život krene nabolje kad upozna Prajma, dvojnika iz paralelnog sveta, koji je u poteri za Boldvin, ubicom koja ubija ljude s ove strane, i koja traži da Hauard krene s njom u misiju.

 

Špijunska drama Dvojnik (Counterpart) neverovatan je izlet u paralelni svet, sakriven ispod našeg svakodnevnog života, a pita se: “Šta, ako postoji druga verzija tebe?”. Serija Dvojnik će da vas provede kroz različita etička i fizička pitanja poput tema identiteta, sudbine i pogrešnih odluka. Pre svega, predstaviće vam odličnu i vanzemaljsku glumu oskarovca DŽ.K. Simonsa koji s jedne strane glumi pokornog i tihog službenika špijunske agencije UN-a, a u drugom svetu je on hladan i odlučan špijun koji je video mnogo akcije u svom životu i najbolji je u svom poslu. Dok se tihi preispituje zašto nije postao glasna verzija sebe, onaj glasni se stalno pita zašto njegov dvojnik ima tako “mlohavu” personu.

 

PUNO DELIKATNIH DETALJA

 

Osim odlične glumačke postave, ono što vredi istaći je i predivna fotografija u filmu, kao i odlična muzika. Za fotografije je zaslužna Nikol Vajlder, poznata po radu u serijama Čovek u visokom dvorcu, Afera i Nazovi Saula. Ako ste veliki zaljubljenik u muziku, svakom epizodom zabavićete se dodatno jer je svaka nazvana po jednoj pesmi. Ovo možemo da zahvalimo Džefu Rusou koji stoji i iza hitova Fargo, Legija, Star Trek: Pikard, Altered Carbon, Moć i drugih.

 

Uz to mogu da vas zabave i razlike između dvaju svetova. Radnja je smeštena u Berlinu, ali posebno zabavno je primećivati razlike između ovih dvaju svetova. Recimo, vrlo brzo ćete uvideti da paralelni svet uopšte nije čuo za Evropsku uniju! Inteligentno napisani scenariji takođe će da vas zabave svojim igrama reči, brzinom i dosetljivošću. Scenarij je poveren Džastinu Marksu, koji je svoj zanat dokazao toliko da su ga zaposlili na mesto scenariste novog Top Gana.

 

PRVA SEZONA DVOJNIKA NA CINESTAR TV 1 KANALU

 

Od 1. juna u potpunosti uživajte u ovom remek delu od serije na CineStar TV 1 kanalu. Prva sezona prikazuje se od 1. – 16. juna, od ponedeljka do četvrtka u 20 časova. Zabeležite u kalendare, oduševite se i zahvalite nam docnije. 🙂