OSKAROM NAGRAĐIVANI FILMOVI NA CINESTAR TV 1

Najglamuroznija filmska revija na kanalu CineStar TV 1 će od 21 do 27. marta predstaviti filmove nominovane za Oskara® i nagrađivane filmove, koji će vas savršeno pripremiti za ovogodišnju ceremoniju dodela nagrada i najveći događaj u filmskoj industriji.

 

Kako se približava najprestižnija dodela filmskih nagrada, tako raste i uzbuđenje uoči glamurozne noći u kojoj će najbolji od najboljih uzeti svoje zlatne statue. U noći sa nedelje na ponedeljak (27. marta) biće održana 94. dodela Oskara, a uoči dodele, CineStar TV Channels su pripremili Oskar® nedelju na svom najgledanijem kanalu CineStar TV 1, tokom koje možete svaki dan u večernjem terminu da pogledate jedan od vrhunskih naslova koji su nominovani poslednjih godina ili su dobili ovu prestižnu nagradu.

 

EVO ŠTA SVE NE SMETE DA PROPUSTITE DA POGLEDATE NA KANALU CINESTAR TV 1 U OSCAR® NEDELJI:

 

LA LA LAND

PONEDELJAK, 21. MART U 20:45

Petak je vreme za šesterostrukog dobitnika Oskara®, pesmu, ples i neverovatne glumce Rajana Goslinga i Emu Stoun u mjuziklu. Omiljeni filmski par, u priči o dvoje sanjara koji pokušavaju da uspeju u Los Anđelesu. Film je dobio rekordnih 14 nominacija i osvojio šest: za najbolju glavnu glumicu (Stoun), najbolju originalnu muziku (Hurvitc), najbolju režiju (Šazel), fotografiju (Sandgren), originalnu pesmu („City of Stars“) i scenografiju.

 

LION (LAV)

UTORAK, 22. MART U 20:45

 

Inspirišuća biografska drama, nominovana za čak šest nominacija za Oskara®, uključujući najbolji film,  u režiji Gerta Dejvisa prema istinitoj priči i knjizi Sarua Brirliya , „A Long Way Home“. Petogodišnji dečak iz Indije gubi se na ulicama Kalkute, hiljadama kilometara od svog doma. Dvadeset i pet godina kasnije, on kreće u potragu za svojom izgubljenom porodicom koristeći ‘Google Earth’. Dev Patel i Nikol Kidman, nominovani za najbolju sporednu ulogu, i Runi Mara u neverovatnoj priči o izgubljenom i pronađenom životu.

 

HACKSAW RIDGE (GREBEN SPASA)

SREDA, 23. MART U 20:45

 

Istorijska drama, dobitnik dva Oskara®, sa nominacijama  u četiri kategorije, uključujući najboljeg reditelja (Mel Gibson) i najboljeg glavnog glumca (Endrju Garfild). U najvažnijoj bici na Pacifiku 1945. godine jedan vojnik se istakao kao drugačiji jer je mnogima spasao živote bez ispaljenog metka i tako  dobio Medalju časti.

 

THE FIGHTER (BOKSER)

ČETVRTAK, 24. MART U 20:45

 

Apsolutni kralj filmske transformacije, za ovu ulogu dobitnik Oskara® Kristijan Bejl, koji redovno prolazi impresivne fizičke transformacije za svoje filmske uloge, oduševljava svojom ulogom u ovom filmu. Sa njim je i  Mark Volberg u ulozi njegovog brata koji će zajedno trenirati za istrijsku titulu, ujediniti razorene porodice, iskupiti se za grehe iz prošlosti i konačno vratiti ponos svom gradu.

 

I, TONYA (JA, TONYA)

PETAK, 25. MART U 20:45

Oskar® nedelja počinje biografskom pričom o američkoj klizačici Tonji Harding, koja je osvojila dve olimpijske medalje, koja je učestvovala u najvećem sportskom skandalu u istoriji sporta. U ulozi Tonje je Margo Robi, nominovana za Oskara® za najbolju glavnu glumicu, a Alison Dženi može se pohvali da je dobitnica Oskara® za najbolju sporednu ulogu.

 

SILVER LININGS PLAYBOOK (U DOBRU I U ZLU)

SUBOTA, 26. MART U 20:45

Ova romantična komedija-drama osigurala je Dženifer Lorens prvog Oskara® za najbolju glumicu, a film je nominovan u čak 8 kategorija, uključujući najbolji film, najbolji glavni glumac  (Bredli Kuper), najbolja sporedna glumica (Džeki Viver) i glumac (Robert Deniro).

 

SLUMDOG MILLIONAIRE (MILIONER SA ULICE)

NEDELJA, 27. MART U 20:45

Da li je to vaš konačan odgovor? Dev Patel je Džamal Malik i mora da odgovori na još jedno pitanje da bi pobedio u najpoznatijem kvizu! Ne propustite veliko finale filmskog ciklusa Oskara® i vrhunsku dramu koja je osvojila osam zlatnih statua.