ONI SU SE VRATILI I SPREMNI SU DA POREMETE TOK ISTORIJE!

Najluđa srednjevekovna družina se vratila!

Prošlo je skoro dvadeset godina od poslednjeg nastavka filma POSETIOCI ali konačno od četvrtka 09.06 neustrašivi dvojac se vraća na velika platna i u neko drugo vreme…

Kristijan Klavije i Žan Reno ponovo su se našli u ulozi vrlog grofa Tiboa i simpatičnog sluge Smrde Mudića i spremni su da poremete tok istorije!

Dvadeset i tri godine nakon prvog, a osamnaest godina nakon drugog dela, dolazi nam treći nastavak popularne trilogije POSETIOCI – POSETIOCI: REVOLUCIJA! Ovi vremenski putnici našli su se usred Francuske revolucije i ponovo uspeli upasti u nevolje.

Uz pomoć magije Grof Tibo i Smrda Mudić našli su se na barikadama francuske revolucije i tu su došli direktno iz hodnika vremena iz budućnosti ali i iz prošlosti, istorijskog trenutka kada je svet koji su poznavali prestao da postoji. Nesnađeni u novim okolnostima njih dvojica će morati da se bore protiv neprijatelja koji ima prednost od preko 5. vekova ali oni imaju nešto nezamislivo jasnu sliku budućnosti koja predstoji!

Film POSETIOCI: REVOLUCIJA u bioskope dolazi sledeće nedelje u četvrtak 09.06. Scenario za film potpisuje Klavije a režiju originalni autor prethodnih delova Žan Mari Poar.

https://youtu.be/B11ojQivht4