ODRŽANE PRETPREMIJERE FILMA “ LEGENDA O TARZANU“ U GRADOVIMA ŠIROM SRBIJE

Sinoć je u dubke punim salama bioskopa Cinestar i Cineplexx održana pretpremijera filma “ Legenda o Tarzanu” ,novog filmskog ostvarenja vrhunskog reditelja  Dejvida Jejtsa.

Srećnici koji su imali priliku da medju prvima na svetu pogledaju film sa nestrpljenjem su očekivali da se njihov omiljeni junak ponovo pojavi na velikom platnu. A kada se to I desilo salama su se prolamali aplauzi kao pozdrav novom tumaču ove uloge I nasledniku Džoni Vajsmilera , Aleksanderu Skarsgardu.

Aleksander Skarsgard zvezda je ovog filma. Atraktivni švedjanin je do sada imao brojne uloge medju kojima se ističe ona u HBO-ovoj seriji True Blood! Skarsgardova partnerka u ovom ostvarenju jeste trenutno najtraženije mlado ime Holivuda, Margo Robi.

Stara priča o Tarzanu, čuvaru džungle i najvećem prijatelju prirode medju ljudima ispričana je na nov i moderan način. Vrhunski spekatkl pun boja i divljine oduševiće vas i probuditi sva čula u u više nego spektakularnoj 3D tehnologiji koja će vas zajedno sa junacima filma odvesti pravo u srce džungle.

Tarzan već ima sredjen i prilagodjen život u Londonu. Medjutim opasnost preti njegovom pravom domu, džungli. Životinje i priroda ga zovu u pomoć kako bi spasio srce planete i prirode od koje svi zavisimo.

Film „ Legenda o Tarzanu“ u redovnu bioskopsku distribuciju kreće SUTRA (četvrtak 07.07. 2016).

https://youtu.be/gbwQBtf2M_U